Annonce
Vejle

Ny butik på gågaden: Julen rykker ind i det gamle Rye Sko

Sanne Gelbjerg, indehaver af Karina Blomster, åbner fredag julestue i gågaden i Vejle. Foto: Flemming Larsen
Indehaveren af Karina Blomster i Nørrebrogade, Sanne Gelbjerg, åbner fredag en julestue i Nørregade 18. Her vil hun jule i halvanden måned.
Annonce

Vejle: Pengene sidder lidt mere løst op til jul - og blomsterhandler Sanne Gelbjerg, der driver Karina Blomster i Nørrebrogade, forsøger i år at sikre sig en større bid af detailhandlens julekage:

Hun åbner i dag, fredag 25. oktober, en pop-up-butik i Vejles gågade. Butikken - en særlig julestue - ligger på Nørregade 18, hvor Rye Sko tidligere holdt til.

De godt 100 kvadratmeter vil ifølge blomsterhandleren komme til at ose af jul.

- Vi kommer til at handle med alt, hvad der hører sig julen til. Juledekorationer, adventskranse, tørrede blomster og jule- og adventskalendere. Der vil selvfølgelig også blive solgt buketter, men vi kommer ikke til at stå og binde buketter i vores julestue, siger Sanne Gelbjerg, der glæder sig til at prøve gågade-konceptet af.

Annonce

Halvanden måned med jul

- Jeg havde ikke regnet med, at jeg kunne leje butikken i så kort tid. Men udlejeren var frisk på idéen, og nu prøver jeg det af, siger Sanne Gelbjerg.

Blomsterhandler er mest tilfreds med den ekstra plads, hun får her op til jul.

- Jeg er bare så vild med de mange smukke farver, efteråret bringer. Jeg kan faktisk ikke få efterår nok. Og derfor ville have været ked af det, hvis jeg i min forretning i Nørrebrogade skulle have pakket efteråret ned. Med åbningen på gågaden får jeg en hel butik fyldt med julens mange herlige ting inden for min branche, siger Sanne Gelbjerg.

Butikken holder åbent i samme tidsrum som den resterende del af gågadebutikkerne - mandag-torsdag 10-17.30, fredag 10-19 og lørdag 10-15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Vejle

Man skal være præcis i sin kritik

Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Hedensted For abonnenter

Butiksdetektiv fangede fire tyve samme dag: - Det er sørgeligt, men desværre ikke overraskende

Annonce