Annonce
Erhverv

Ny butik rykket ind på N.A. Jørgensens Plads

JA Profil og ejer Jesper Dejlov Andersen har fået masser af plads i de nye rammer i Bramming. Selv om han primært sælger til andre virksomheder og foreninger er man velkommen til at komme ned i butikken og købe tøj eller andre af de varer, han forhandler. Privatfoto
Den nystartede virksomhed JA Profil rykker ud af kontoret på privatadressen i Vejrup og flytter til Bramming.

Bramming: 1. april 2020 gik virksomheden JA Profil i luften i et lille lokale i Vejrup, men allerede nu er omsætningen øget så meget, at ejer Jesper Dejlov Andersen tør tage næste skridt og flytte i større lokaler.

JA Profil sælger og trykker sportstøj til foreninger samt arbejdstøj og profiltøj til virksomheder, ligesom han er ansvarlig for fanshoppen hos Danmarks største, uafhængige fællesskab for Liverpool-fans, Redmen Family.

Siden begyndelsen har Jesper Dejlov Andersen haft både trykkeri og lager på omkring 10 kvm i privaten i Vejrup, men fra 14. januar mangedoblede han antallet af kvadratmeter, så han nu råder over 140 kvm med butik og lager.

- Jeg har siden i sommer kigget på flere lejemål i blandt andet Vejrup og Gørding, men da jeg så det i Bramming, slog jeg til, siger Jesper Dejlov Andersen.

Annonce

Laila Sko

Den nye butik ligger på adressen N.A. Jørgensens Plads 2 i samme bygning, hvor Laila Sko tidligere havde til huse, og han vil slå dørene op, så snart coronarestriktionerne tillader det.

- Man kan godt komme i butikken mandag, onsdag og torsdag. De varer jeg har er anderledes end de varer, man ellers kan købe i Bramming, men mit primære fokus med JA Profil er business to business, siger Jesper Dejlov Andersen og forklarer, hvordan det er en markant øget omsætning i virksomheden, der får ham til at tage næste skridt.

- Jeg har fået flere kunder, flere varer på hylderne og flere større leverandører som blandt andet Kansas og Sika-arbejdssko. Og så er der selvfølgelig Liverpool-delen, hvor jeg bliver ved med at sælge mere og mere merchandise, siger Jesper Dejlov Andersen, der slet ikke havde forventet den omsætning og den opbakning, han har haft under coronanedlukningen.

- Mange har hjulpet mig med at få butikken op at stå, andre har bakket op på andre måder og der er kommet flere kunder, så 2020 har været et helt vildt år, siger Jesper Dejlov Andersen, der håber at kunne slå dørene op på N.A. Jørgensens Plads 1. marts.

JA Profil

Jesper Dejlov Andersen sælger med JA Profil blandt andet specialdesignet merchandise, sportstøj, arbejdstøj og profiltøj med tryk til både private, foreninger og virksomheder. JA profil findes både på facebook og på hjemmesiden japrofil.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Monika måtte aflive sin hvalp efter handel med tiltalt hunde-sælger

Debat

Gravesen stadig en god historie

Annonce