Annonce
Vejle

Ny butik: Hænder og fødder forkæles i Bryggen

Indehaveren af Nails Gallery Salon, Nam Binh, er selv uddannet i USA. Nam Binh har i løbet af 10 år åbnet 10 saloner rundt i Danmark. PR-foto
Nam Dinh, indehaver af Nails Gallery Salon, har åbnet neglesalon på førstesalen. Han har saloner flere steder i landet.
Annonce

Vejle: Vi går mere op i wellness og personlig pleje end nogenside før. Det er årsagen til, at Nam Dinh har åbnet en neglesalon i butikscentret Bryggen. Salonen, Nails Gallery Salon, er åbnet på førstesalen mellem Bianco og Message. Nails Gallery Salon har plads til otte gæster i salonen ad gangen og tilbyder ifølge ejeren en wellness-oplevelse, hvor man kan tage sig et break fra hverdagens hektiske liv.

Den 39-årige Nam Binh har i løbet af 10 år åbnet 10 saloner rundt i Danmark.

- Vi er glade for placeringen i Bryggen. Stemningen i centret er smadder hyggelig, en stemning, vi ser frem til at blive en del af, siger Nam Dinh.

Hvis man aldrig har været på neglesalon, så består en behandling af håndbad/fodbad, neglebåndsbehandling og exfoliering, hvorefter neglene files til i form og poleres. Efterfølgende lægges en håndmaske, og behandlingen afsluttes med håndmassage og klar lak på neglene.

Annonce

Uddannet i USA

Nam Dinh er selv uddannet negletekniker fra en klinik i USA, hvor han boede for 15 år siden.

- Jeg uddanner selv medarbejderne i salonerne, da jeg har høje krav til, hvordan kvaliteten skal være på mine saloner. Så hos os er man først færdigudlært efter to og et halvt år til forskel fra de mange korte kurser, som ellers er udbredt i Danmark, forklarer Nam Dinh.

Han bor selv i Kolding og ser frem til at have en salon tæt på hjemmet, da dagene ofte går med at transportere sig rundt mellem Nails Gallerys Saloner i Aalborg, Herning, Aarhus, Odense og København.

- Jeg har en drøm og et mål om, at Nails Gallery Salon vokser sig så stor, at vi har en salon i alle større byer i Danmark. Derfor har jeg lavet et franchisekoncept, så man kan blive selvstændig under mit brand, men det kræver selvfølgelig, at man holder samme standard og kvalitetskrav, som jeg har, og bruger de samme produkter, forklarer Nam Dinh.

Salonen i Bryggen er den 10. i rækken af Nails Gallery Saloner.

Den nye neglesalons åbningstider vil følge Bryggens tider, og man kan få en behandling både med og uden tidsbestilling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Vejle For abonnenter

Oprykningsfest blev sparket i gang på Lucky’s: - Lykkeligere kan man ikke være

Annonce