Annonce
Egtved

Ny café i Egtved ser dagens lys

Conny Albers (tv) og Randi Christensen glæder sig til at byde alle velkommen, når Egtveds nye café åbner i nær fremtid. Privatfoto.

Egtved: På Aftensang 10 vil man snart kunne få sig en kop kaffe eller nyde en burger på Egtveds nye café, Café Aftensang, som Conny Albers, indehaver af Massage og Rygterapi, står bag. Om alt går efter planen, vil caféen åbne søndag den 27. august.

- Nu er jeg jo på Aftensang hver dag, og jeg ser ofte folk stå på gaden og snakke sammen, og så var det jeg tænkte, at de da helt klart ville kunne hygge sig endnu længere med deres snak ved at sætte sig over en kop kaffe. Og i forvejen havde jeg planlagt at skulle indrette et caféområde i centret på Aftensang 10 i forhold til at kunne lave events og lignende for mine kunder i Massage og Rygterapi. Derfor var det jeg bestemte mig for at åbne op, så alle kan få glæde af en café, siger Conny Albers.

Hun vil fortsat drive Massage og Rygterapi, mens Randi Christensen vil stå for den daglige drift af caféen.

- Randi har en stor interesse i at lave god mad, og hun ser meget frem til at kunne hygge om alle, der kommer. Hun har tidligere arbejdet i Fakta, og senest har hun været ansat i hjemmeplejen, så hun er vant til at omgås mange mennesker, hvilket hun også holder meget af, forklarer Conny Albers, der selv vil være at finde i caféen og give en hånd med, når ikke hun er i sin klinik.

Det vigtigste er, at man skal kunne føle sig hjemme i caféen, her skal være hyggeligt og stemningen må gerne være helt nede på jorden.

Conny Albers

Lækre burgere og andre gode sager

Caféejeren har en klar vision for, hvilken madoplevelse gæsterne skal have.

- Det skal være sådan at man hører lyden af sprød salat og bacon, når man bider i dem, bøffen skal være rigtig varm og bollerne skal være hjemmelavede, lyder det passioneret fra Conny, imens hun forklarer omkring caféens lækre luksusburgere.

Udover burgere vil man blandt andet kunne købe sig en kold fadøl, søde sager til kaffen og andet godt, som man kan byde på i en café, plus at der er planer om en softicemaskine.

Annonce

Hyggelig atmosfære og helt nede på jorden

Caféen vil være indrettet med en blanding af flotte genbrugsting og nyt, og for Conny Albers handler det mest af alt om, at der skal være rigtigt hyggeligt at være.

- Det vigtigste er, at man skal kunne føle sig hjemme i caféen, her skal være hyggeligt og stemningen må gerne være helt nede på jorden. Det skal være en café for alle, og jeg vil lægge meget vægt på, at stemningen skal være uhøjtidelig, når man træder ind, siger Conny Albers.

Café Aftensang vil holde åbent mandag til lørdag.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Løvkvist: Nu går Mette Frederiksen benhårdt efter at klæde  Ellemann af inden valget

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce