Annonce
Navne

Ny centerdirektør i Bytorv Horsens: Hun skal realisere planerne

Anette Vestergaard, som her er fotograferet i Kolding Storcenter, skal nu stå i spidsen for Bytorv Horsens. Arkivfoto: Louise Lauritsen
Bytorv Horsens får ny centerdirektør. Anette Vestergaard fra Lund, som blandt andet har erfaring fra to kendte butikscentre, overtager nu ansvaret for centret i Horsens.
Annonce

Horsens: Anette Vestergaard er ansat som ny centerdirektør i Bytorv Horsens.

Det oplyser centrets ejer, Scandinavian Shopping Center Partners (SSCP), i en pressemeddelelse.

- Vi har, i forlængelse af Pernille Perigaards afsked med Bytorv Horsens, ansat Anette Vestergaard som ny centerdirektør, lyder det.

Den ny direktør, som tiltræder 1. januar 2020, vil få ansvaret for centrets marketingaktiviteter og vil også skulle varetage udlejnings-, drifts- og udviklingsopgaver i centret.

Indtil videre vil dette ske i et tæt samarbejde med projektdirektør Leif Bardino, som allerede er på opgaverne i centret, oplyser SSCP.

Annonce

Stod i spidsen for to centre

Anette Vestergaard har mange års erfaring inden for både detail og shoppingcenterbranchen.

Hun har arbejdet med detail og kædedrift i 25 år i tekstilbranchen, senest som detailchef hos modeselskabet Btx Group, der blandt andet står bag Brandtex.

Erfaringen med centerledelse fik Anette Vestergaard i perioden 2012-2018, da hun var centerchef for Kolding Storcenter og City Vest i Aarhus.

Hun havde drifts- og budgetansvar for de to centre med i alt 185 lejemål og havde desuden ansvar for den kommercielle udvikling af centrene, herunder butiks-miks, den løbende lejer-dialog og centrenes overordnede profil, skriver SSCP.

- Vi ser frem til at få Anette med i teamet, der skal realisere planerne for en omfattende forandring af Bytorv Horsens både internt og eksternt med det klare mål, at centret skal indtage sin naturlige rolle som det helt dominerende omdrejningspunkt for detailhandlen i Horsens midtby, udtaler Claus Tüchsen, direktør og partner i SSCP.

Annonce

Bor i Lund

Anette Vestergaard bor i en landejendom i Lund med sin samlever, Søren Soelberg, og børnene Frederik, Emma og Hugo, oplyser SSCP.

I fritiden driver parret stutteri, hvor de avler islænderheste.

Anette Vestergaard er oprindeligt fra Nordjylland, men flyttede til Vejle for at læse i 1990. Hun er uddannet markedsøkonom og har derefter læst HD i henholdsvis organisation og afsætning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Ikast-Brande

Byguider i Brande er klar

Vejle For abonnenter

Efter Sofies død i badekarret: Nu måler Vejles bosteder badevandet med et termometer

Danmark For abonnenter

20-årige Sofie døde i badekar på bosted: Medarbejdere makulerede vigtig badeinstruks

Annonce