Annonce
Vejle

Ny chef for Sct. Maria Hospice

Lone Jensen, 59 år, er tiltrådt som ny hospicechef for Sct. Maria Hospice i Vejle. Privatfoto
Lone Jensen er tiltrådt stillingen som hospicechef, efter hun i de seneste måneder har været konstitueret i jobbet.
Annonce

Vejle: Sct. Maria Hospice, der i år har 25-års fødselsdag, har ansat en ny chef. Den nye hospicechef, Lone Jensen, er 59 år og er allerede ansat som souschef på Sct. Maria Hospice.

Lone Jensen har i de seneste måneder været konstitueret som hospicechef.

-Jeg glæder mig til for alvor at komme i gang med arbejdet som hospicechef. Sct. Maria Hospice har et stærkt grundlag som et af landets ældste og mest erfarne hospicer. Men vi skal også udvikle os, så vi fortsat både er hjertevarme og kompetente for patienter og pårørende.

- Vi skal også prøve nye ideer af, så vi udvikler hospice til gavn for fremtidens patienter og pårørende, siger Lone Jensen i en pressemeddelelse.

Annonce

Berigende

Den nye hospicechef siger, at  arbejdet på et hospice på mange måder er meget berigende.

- Det at kunne støtte og hjælpe alvorligt syge og døende patienter og deres pårørende er noget helt særligt. Og det samme er samspillet med de mange frivillige, der hver på deres måde yder en kæmpe indsats for hospice, fortæller Lone Jensen.

Vejles tidligere borgmester, Arne Sigtenbjerggaard (V), der er formand for bestyrelsen i Sct. Maria Hospice, siger, at bestyrelsen glæder sig til samarbejdet med Lone Jensen.

Sct. Maria Hospice

  • Sct. Maria Hospice er en selvejende institution.
  • Hospicet i Vejle har 12 sengepladser og drives efter aftale med Region Syddanmark. Det er gratis for borgere i hele Danmark at bruge hospice, når ens sygdom gør, at man har brug for det.

- Lone er både en hjertevarm og professionel leder, der brænder for. at hele personalet og de frivillige får de bedste muligheder for, at Sct. Maria Hospice på alle måder er en kærkommen hjælp og støtte for alvorligt syge og døende patienter.


Det at kunne støtte og hjælpe alvorligt syge og døende patienter og deres pårørende er noget helt særligt.

Lone Jensen, hospicechef


Lone Jensen er uddannet sygeplejerske og var inden sin ansættelse på Sct. Maria Hospice afdelingssygeplejerske i otte år ved Hammel Neurocenter. Forinden var Lone Jensen afdelingssygeplejerske igennem 11 år ved forskellige sygehusafdelinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
USA

Indsættelsesceremonien er slut: Joe Biden tweeter for første gang som præsident

Annonce