Annonce
Erhverv

Ny cykelforretning åbner i marts

Hvis cyklen driller, bliver der snart muligt at få den fixet hos S. Ø. Cykler i Ejstrupholm. Arkivfoto
S.Ø. Cykler & Scooter på Holmegårdsvej 2 i Ejstrupholm er ved at gøre klar til åbning.
Annonce

Ejstrupholm: Omkring den 1. marts åbner Ejstrupholms nye cykelforretning S.Ø. Cykler & Scooter på Holmegårdsvej 2. I første omgang bliver det den erfarne lokale cykelmekaniker Ulrik Kristensen, der skal stå for butikken. Indehaveren er Søren Østergaard Nielsen, der i forvejen driver firmaet S.Ø. Biler på samme adresse.

Ulrik Kristensen, der har været i cykelbranchen lige siden 1984, har tidligere arbejdet for Cykel & Autobørsen i Ejstrupholm, men denne virksomhed lukkede i efteråret. Cykel & Autobørsens lokaler på Søndermarken står iøvrigt stadig tomme.

Nu får ejstrupholmerne og folk fra egnen et nyt sted at købe cykler og få dem repareret, og Ulrik Kristensen er overbevist om, at han vil få nok at bestille både med hensyn til salg og reparationer.

- Jeg har fået flere kram fra folk, der er glade for, at der nu igen åbner en cykelforretning her i byen, fortæller han.

- Jeg cykler stadig selv en del, og jeg er blevet meget glad for den nye cykelsti fra Ejstrupholm til Nørre Snede, tilføjer Ulrik Kristensen.

På længere sigt håber Ulrik Kristensen på, at det kan lade sig gøre at få ansat en lærling, men det er ikke afgjort endnu.

Den nye forretning er i gang med at få lavet aftaler med cykelfirmaer, og nogle af de mærker, man kommer til at se i butikken, bliver Kildemoes, Batavus og Scott. Der kommer også scootere, og det bliver primært af mærket PGO.

Til gengæld skal man ikke regne med at se motorcykler i butikken. Salg og servicering af motorcykler er der ikke planer om, oplyser Ulrik Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Vejle For abonnenter

Efter Sofies død i badekarret: Nu måler Vejles bosteder badevandet med et termometer

Danmark For abonnenter

20-årige Sofie døde i badekar på bosted: Medarbejdere makulerede vigtig badeinstruks

Annonce