Annonce
Fredericia

Ny cykelforretning åbner i vestbyen: - Vi vil skille os ud

Om mindre end en måned åbner 38-årige Phillip Jensen ny cykelforretning på Dannevirkevej 5, hvor ejendomsmægler N.H. Billunds til leje-skilte er blevet fjernet. Foto: Søren Gylling
Snarligt åbner en ny cykelforretning på Dannevirkevej. Bag forretningen står indehaver af cykelleasing-virksomhed. Han flytter samtidig ind med forsikringsmæglerfirma på adressen.

Fredericia: Lige nu er der tomt og en tydelig lugt af maling i den ene halvdel af Dannevirkevej 5, hvor Byens Rens tidligere har holdt til.

Snart kommer der til at ske nyt i de rummelige lokaler, når Phillip Jensen, der er indehaver af Bike-Lease.dk, åbner ny cykelforretning.

Hvad forretningen får af navn, er endnu uvist. Det bliver dog ikke Bike-Lease. Indtil nu har cykelvirksomheden holdt til i Phillip Jensens privatadresse i Gelsted, hvor hovedfokus har været på leasing af cykler til erhverv. Også på dette punkt vil forretningen adskille sig fra Bike-Lease.

Annonce

- Jeg stiftede Bike-Lease i 2019 med henblik på, at vi skulle trække på cykelgrossisternes lagre til kunderne. Grundet corona, som har ført til lange leveringstider i branchen, har vi imidlertid været tvunget til at købe cykler hjem. I den forbindelse er vi blevet enige om at åbne en butik, så cyklerne kan blive udstillet, forklarer Phillip Jensen, der ejer virksomheden sammen med Lars Birk Andersen.

- Som kunde kan man forvente en anderledes cykelforretning, når man træder indenfor. Du kan i højere grad sammenligne stilen med bilforhandlere, og modsat de almindelige cykelforretninger er det cykler i prisklassen 10.000 kroner og opefter, vi fokuserer på, forklarer Phillip Jensen.

Som kunde kan man forvente en anderledes cykelforretning, når man træder indenfor. Du kan i højere grad sammenligne stilen med bilforhandlere, og modsat de almindelige cykelforretninger er det cykler i prisklassen 10.000 kroner og opefter, vi fokuserer på.

Phillip Jensen, indehaver af Bike-Lease.dk
Som kunde kan man forvente en anderledes oplevelse af cykelforretningen, lyder det fra indehaveren af butikken. Foto: Søren Gylling

Derfor er det heller ikke almindelige citybikes, man finder i butikken, men derimod elcykler, ladcykler, racercykler samt mountainbikes med og uden motor.

- Jeg ønsker ikke at være en direkte konkurrent til de almindelige cykelforretninger, som hovedsageligt sælger cykler op til 10.000 kroner. Det er de gode til, så det skal de blive ved med. Vi vil skille os ud, pointerer Phillip Jensen.

Ansætter to personer

I alt bliver der knap 350 kvadratmeter cykelbutik fordelt på to bygningsdele. Den største af de to kommer til at rumme udstilling, et servicecenter, værksted og kasse, mens der bliver plads til udstyr i den anden halvdel.

Der bliver ligeledes indrettet kontorer for forsikringsmægler-virksomheden Söderberg & Partners på adressen. Her er Phillip Jensen i forvejen forsikringsmægler og kundechef, og sammen med to ansatte får han sin daglige arbejdsgang her.

I det rummelige lokale som ses her på billedet bliver der indgang, udstilling, Bosch-servicecenter, værksted samt ekspeditionsområde. Foto: Søren Gylling

Der bliver med andre ord ikke langt mellem Phillip Jensens virksomheder. Han kommer dog ikke til at stå for den daglige drift af cykelforretningen, hvor der skal ansættes to personer - en ansat med fokus på butik og kundeservice samt en til værksted.

- Det betyder også at den almindelige forbruger, der har købt ladcykel og mangler et sted at få den serviceret, kan komme her. Ligesom de kan købe dem her, siger han.

Annonce

Også mulighed for leasing

Muligheden for at lease sin cykel vil ligeledes være til stede, og ifølge Phillip Jensen har den tendens været stigende over de seneste år - særligt blandt dyrere cykler.

- Forbrugerne vil gerne betale et fast beløb om måneden, samtidig med at de kan få lækkert udstyr med. Det gælder, uanset om det er cykler, biler, kameraer eller telefoner. Foruden leasing og kontantbetaling bliver det muligt at finansiere sin cykel over månedlige afdrag, men her er det i dag blevet sværere at blive godkendt til disse typer cykler, forklarer indehaveren.

Teknologien inden for cykler udvikler sig løbende. Blandt andet kan man i dag købe mountainbikes, som er forsynet med el-motor. Foruden de klassiske elcykler, hvor motoren kan hjælpe op til en hastighed på 25 km/t, kan man også købe de såkaldte speed pedelecs, som fungerer på samme måde. Her er topfarten med motorhjælp til gengæld 45 km/t. Foto: Søren Gylling

Han forventer, at cykelforretningen åbner senest i slutningen af februar.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Erhverv For abonnenter

Kurator frygtede, at Olaf Haahr fjernede værdier fra hjemmet: Vejles benzin-konge blev video-overvåget efter konkurs

Kultur

Pludselig modtog René et afskedsbrev med særlig besked til ham: 'Sofie' er hovedinspirationen til hans bøger - og få måneder før udgivelsesdag begik hun selvmord

Annonce