Annonce
Erhverv

Ny direktør for sten-virksomheden Zurface A/S

Jesper Madsen skal nu stå spidsen for Nørre Snede-virksomheden Zurface A/S. Foto: Lars Møller
Jesper Madsen afløser Henrik Søgaard Nielsen som chef for Zurface A/S i Nørre Snede.

Nr. Snede: Virksomheden Zurface A/S i Nørre Snede, der leverer natursten til belægninger, facader, gulve og interiør, har fået nye administrerende direktør. Det er Jesper Madsen, der har afløst Henrik Søgaard Nielsen.

Med 15 års erfaring fra salg til byggebranchen skal Jesper Madsen være med til at sikre en fortsat udvikling og øge markedsandelen hos Zurface, fremgår det af en pressemeddelelse fra Nørre Snede-virksomheden, der er Danmarks største producent og leverandør af natursten.

Et af målene bliver at fokusere på bæredygtighed.

Annonce

- Zurface har allerede stort fokus på bæredygtighed i processerne fra brydningen af granit i egne brud, i forarbejdningen af stenene og ikke mindst i genanvendelse af eksempelvis brosten med en levetid på flere hundrede år. Tidligere blev mange brosten knust, når der blev etableret nye belægninger. I dag får de i større og større omfang et nyt liv som et solidt underlag i nye rammer. Det er et område, vi hele tiden skal have fokus på at optimere og blive endnu stærkere på, siger Jesper Madsen.

Jesper Madsen er uddannet ingeniør og kommer med en kommerciel baggrund som blandt andet Head of Sales Europe hos facadeentreprenøren HSHansen A/S, hvor han blandt andet har stået for salget af facadeløsninger til en række større offentlige og private byggerier i Danmark samt i udlandet. Desuden nåede Jesper Madsen senest i en kort periode at være salgsdirektør i Roust Træ.

Bæredygtig brydning

Som den eneste leverandør på det danske marked bryder Zurface A/S selv granit på Bornholm. Det sker med skånsomme metoder for at udnytte naturressourcerne bedst muligt og minimere spild og miljøbelastning.

Desuden opkøber og forarbejder firmaet også genbrugsmaterialer som brosten og andre sten til belægninger og genanvender dem i nye projekter.

- Der er en voksende efterspørgsel på genbrugsmaterialer, og interessen forventer vi kun vil stige fremadrettet. Desuden lægger vi vægt på nærhed i brydningen og forarbejdningen, når vi eksempelvis kan mindske CO2-belastningen af miljøet ved at anvende vores stenbrud på Bornholm frem for at fragte sten langvejs fra – eksempelvis fra Kina og resten af Asien. Det er en tankegang, vi også gerne vil have markedet til at have endnu større fokus på, siger Jesper Madsen.

Foruden produktionen i Nørre Snede  og stenbrud på Bornholm har Zurface også salgskontorer i København, Svendborg, Randers, Horsens og Aarhus. Endelig har virksomheden en afdeling i Sverige.

Annonce
Vejle For abonnenter

Vejles gamle miljøskib kæmper for rent hav i Norge

Danmark

Mandagens coronatal: 70 procent har fået det første stik

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Sådan tjener du penge på Instagram: Influencere er blevet den nye reklamesøjle

Erhverv For abonnenter

Begyndte i en campingvogn på græsplænen: Telefoni-udvikler syvdoblede millionoverskud - og forventer mere

Erhverv

40 mand holder øje med dig: Hammeren falder, når lovgivningen ikke overholdes

Erhverv

Planen for tiny houses i Vejle siger byggemodning og salg i 2023: Men en tidsramme på to år er "meget ambitiøs", lyder de seneste meldinger

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv For abonnenter

11 nye regnskaber med både plus og minus: Sådan gik det for blandt andet mad og møbler, huse og håndværk

Alarm 112

Folk på bredden så et tomt surfboad og frygtede drukneulykke: Helikopter, båd og biler rykkede ud

Sport

Danmarks første medalje er i hus: Se Jesper Hansen skyde sig til OL-sølv

Alarm 112

Beboer kørt til kontrol efter brand: Madlavning brændte på

Billund For abonnenter

Marian og Bent droppede huset: Nu bor de fast i en campingvogn

Debat

Sæt pris på naturen, også når vi bygger motorveje

Annonce