Annonce
Erhverv

Ny direktør holdt kun syv måneder: Velkendt ansigt er tilbage i stolen

Brian Søgaard er nu tilbage som adm. direktør for Universal Transport A/S. Arkivfoto: Michael Svenningsen

I december opsagde en enig bestyrelse for Universal Transport A/S direktør Jacob Chr. Nielsen efter kun syv måneders samarbejde. Brian Søgaard har nu igen posten som administrerende direktør.

Annonce

Vejle: Det gik ikke med Jacob Chr. Nielsen i spidsen som administrerende direktør for Universal Transport i Vejle.

En enig bestyrelse i Universal Transport opsagde Jacob Chr. Nielsen, som blev hyret ind til opgaven tilbage i maj 2018, fortæller bestyrelsesformand for Universal Transport, Poul Sørensen.

- Der er ikke så meget andet at sige, end vi har stoppet samarbejdet ved udgangen af december, siger Poul Sørensen.

Hvad skyldes det?

- Det ønsker jeg ikke at komme ind på. Jeg kan blot sige, at vi har truffet en enig beslutning om at afslutte samarbejdet, siger han.

Brian Søgaard overlod 1. maj sin direktørstol til Jacob Chr. Nielsen, som tidligere har været direktør i ITD (brancheorganisation for den danske vejgodstransport), og blev derefter salgsdirektør. Men Brian Søgaard er nu tilbage i stolen som administrerende direktør, og ifølge bestyrelsesformanden har man foreløbig ikke planer om at forsøge sig med en ny direktør.

Annonce

Hurtigt i nyt job

Den 45-årige Jacob Chr. Nielsen gik dog ikke længe uden et job ved hånden. Han bliver ny direktør for det nye Erhvervshus Sydjylland i Vojens, hvor fokus bliver at hjælpe det sydjyske erhvervsliv. Heller ikke han ønsker at uddybe, hvorfor det blot blev til syv måneder i Universal Transport.

Brian Søgaard startede firmaet Universal Transport i 1991 med en enkelt kassevogn. Siden er forretningen vokset, og i dag er der over 70 biler og 130 ansatte, som er en del af Universal Transport A/S og Universal Flytteforretning A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

CORONAVIRUS

Live: Kæmpe smitteudbrud på populær Aarhus-bar - Genbrug af drikkeglas og ingen afspritning

Annonce