Annonce
Jelling

Ny direktør i Bygma Jelling er selskabets yngste trælastdirektør

Caspar Bladt, ny direktør for Bygma i Jelling. PR-foto
1. juli udnævnte Bygma en ny trælastdirektør i Jelling.
Annonce

Jelling: Med en alder på 31 år er Caspar Bladt den yngste trælastdirektør i hele Bygma-koncernen, som tæller over 100 forretningsenheder i hele Norden.

Han er netop blevet udnævnt til direktør for Bygma Jelling, der har hjemme på Nordkrogen.

Det oplyser Bygma Gruppen A/S i en pressemeddelelse.


Man lærer mere ved at være direktør for en trælast end ved at sidde mange år på skolebænken. Det passer langt bedre til mit temperament.

Caspar Bladt, direktør for Bygma Jelling


Som pladsmand begyndte Caspar Bladts karriere i Bygma, hvorefter han gennemgik elevuddannelsen. I 2011 kom han til Bygma Jelling som sælger, og i løbet af få blev han udnævnt til salgschef. Siden 1. januar 2020 har der stået salgsdirektør, indtil han 1. juli tog endnu et skridt op ad.

- Jeg er konkurrencemenneske og elsker udfordringer, siger Casper Bladt om sin beslutning om at takke ja til direktørjobbet og dermed ledelsen af 30 medarbejdere og en velfungerende Bygma-forretning.

- Man lærer mere ved at være direktør for en trælast end ved at sidde mange år på skolebænken. Det passer langt bedre til mit temperament, tilføjer han.

Annonce

Kommer fra Horsens

Siden den forrige direktør rejste for et stykke tid siden, har Caspar Bladt varetaget både ledelsesmæssige og administrative opgaver.

- Jeg er stolt af medarbejderne, som arbejder som ét hold på tværs af lager, butik og trælast. Det er dygtige folk, der virkelig yder en indsats, og jeg ser det som en af mine opgaver at motivere og inspirere til, at vi kan bevare denne gejst, siger han efter et travlt forår.

Caspar Bladt bor i Horsens - hvor han også selv kommer fra - sammen med kæresten og deres søn på to et halvt år.

Bygma Gruppen A/S beskæftiger cirka 2.400 medarbejdere. Sidste år omsatte koncernen for 8,4 milliarder kroner. Resultatet før skat endte på 440,7 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Annonce