Annonce
Trekantområdet

Ny ejer: I dag bliver det konkursramte Indslev Bryggeri overtaget

Det konkursramte Indslev Bryggeri overtages formentlig i dag af Vestfyens Bryggeri i Assens. Arkivfoto

Kurator og bryggeridirektør mødes tirsdag formiddag for at underskrive den endelige købsaftale.

(Opdateret klokken 11.10 med kommentarer fra Bryggeriet Vestfyen)

Indslev: Bryggeriet Vestfyen fra Assens har tirsdag formiddag overtaget det konkursramte Indslev Bryggeri.

- Jeg har været i dialog med Bryggeriet Vestfyen i nogle dage, og det var kun mindre detaljer, der skilte os til sidst, siger boets kurator, advokat Mads Danielsen fra Codex Advokater i Vejle.

Han oplyser, at han har været i forhandlinger med flere andre, blandt andet et andet bryggeri, som har vist interesse i at overtage konkursboet.

- Men det er min vurdering, at Bryggeriet Vestfyen er kommet med det bedste bud, og det er kreditorerne enig med mig i, siger Mads Danielsen til Fyens.dk.

Annonce

Produktion fortsætter i Indslev

Bryggeriet Vestfyen oplyser i en netop udsendt pressemeddelelse tirsdag formiddag, at man viderefører produktionen i Indslev. Det betyder samtidig en fastholdelse af de fire-fem arbejdspladser, der ellers var truet efter Indslev Bryggeris konkursbegæring i sidste uge.

- Vi fik en opfordring til at undersøge mulighederne for at overtage bryggeriet. I den efterfølgende dialog stod det klart for os, at bryggeriet med sin stolte historie, spændende sortiment og kompetente medarbejdere har et potentiale, som vi kan realisere sammen med vores nye dygtige kolleger på Indslev Bryggeri, siger Poul Mark, der er administrerende direktør hos Bryggeriet Vestfyen.

Med den nye konstellation ser Bryggeriet Vestfyen en mulighed for at bevare bryggeriets stærke kompetencer og det sortiment af unikke hvedeøl, der i mange år har givet mikrobryggeriet Indslev Bryggeri en klar position på specialøls-markedet.

Flere mærkevarer

Bryggeriets salgsdirektør Rasmus Damsted Hansen fortæller, at videreførelsen af Indslev Bryggeri også giver god mening i forhold til bryggeriets egen udviklingsstrategi.

- De kvaliteter og erfaringer, som Indslev Bryggeri kommer med, passer til den røde tråd for Bryggeriet Vestfyen, der blandt andet handler om at udvikle vores forretning yderligere, når det gælder brands og mærkevarer. Det bliver spændende sammen med kollegerne på Indslev Bryggeri at bygge positivt videre på de stærke mærker, der nu bliver en del af Vestfyens-familien. Det er hele Ugly Duck-serien fra Indslev et godt eksempel på. Det er rigtig godt brygger-håndværk, der har givet en velfortjent positiv respons fra forbrugerne, fortæller Rasmus Damsted Hansen.

- En anden del af vores strategi har handlet om at investere i vores egen organisation på Bryggeriet Vestfyen, så vi er i stand til at håndtere nye kanaler, kunder og brands. Den investering i organisationen har vi foretaget over de senere år, så vi på alle måder er gearet til en fortsat positiv udvikling med stærke fynske rødder. Den udvikling omfatter fremover også Indslev Bryggeri. Og vi går ydmygt til opgaven, men er samtidig fyldt med selvtillid om, at vi kan styrke begge bryggeriers position, siger Rasmus Damsted Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Manden der skabte Legofiguren er død

Annonce