Annonce
Navne

Ny energi-direktør brænder selv krudt af i fritiden

Claus Linnemann markedsdirektør OK sept. 2020
Annonce

Ansættelse: Claus Linnemann, 49 år, er ansat som markedsdirektør hos energiselskabet OK. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør hos Eltel.

I en pressemeddelelse skriver virksomheden, at Ok ruster sig til fremtidens energimarked, og Claus Linnemann skal være med til at lægge en strategi for erhvervsmarkedet i OK – herunder områderne erhverv, landbrug, transport og smøremidler.

Ud over den ledelsesmæssige erfaring, som Claus Linnemann har med i bagagen, kender han B2B-markedet rigtig godt. Både i sin ansættelse hos Eltel og tidligere hos Atea har han arbejdet med strategisk planlægning, mekanismer på store kontrakter og processer i udbudsbetingelser.

Claus Linnemann bor sammen med sin hustru og to døtre i Fredericia og har en aktiv fritid, hvor løb, svømning og cykling er en del af programmet. Derudover er han også interesseret i Formel 1-motorsport.

Claus Linnemann overtager stillingen som markedsdirektør for erhvervsområderne og får en plads i OK’s ledergruppe efter Flemming Aa. Jensen, der efter mange år som salgsdirektør er blevet markedsdirektør i OK’s energitekniske afdeling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give For abonnenter

Sygepleje-elev under den spanske syge: Jeg stod alene med den døde mand - og alle de andre patienter

Annonce