Annonce
Egtved

Ny event ser dagens lys: Egtved holder åbent hus

Egtved går sammen om at præsentere deres by søndag 27. august, hvor du blandt andet kan spotte Egtved Piger i gaderne. Arkivfoto: Benny. F. Nielsen

Søndag 27. august kan man lære Egtved meget bedre at kende, når hele byen i fællesskab holder åbent hus.

Annonce

Egtved: For første gang går samtlige aktører i Egtved sammen om ét fælles arrangement, der skal præsentere byen. Arrangementet er opstået gennem det BID-samarbejde, der begyndte i Egtved tidligere på året, og målet er at fremvise byens bedste kvaliteter for alle interesserede, men i særdeleshed for mulige tilflyttere.

Aftensang bliver fyldt med boder og kræmmermarked med godt 80 kræmmere, musik, underholdning samt åbne butikker, og lokale producenter kommer til byen med deres madvarer.

Der gives 30.000 kroner i rabat på byggegrunde på Vinkelgårdsvej, og man vil kunne se Egtved fra oven sammen med byens håndværkerne, der vil være samlet ved Egtved Smedie. Man vil også kunne få en tur rundt i Egtved i Veteranbiler, smage på Egtved-vin og Egtvedpigens Ost rundt omkring i butikkerne.

Programmet indeholder blandt andet aktiviteter med spejderne ved Nydam, ligesom der vil være opvisning af linedance, og Egtved Idrætsforening holder "Sjov Søndag" i multihallen.

Ved Egtved Posten vil byens autoværksteder vise dig, hvordan man skifter hjul på bilen, og på Egtved Skole vil man kunne se byens fantastiske skole indefra og få en rundvisning.

Annonce

Musikalske oplevelser

I Egtved Forsamlingshus vil der være frokostjazz med Paul Harrison Band, og BluesEgtved har i samarbejde med Røgeriet sørget for swingende blues på Aftensang, når New Burns Blues Band spiller i løbet af dagen. Ved Egtved Lyd & Billede vil Musikskolen vise deres talenter frem.

I løbet af dagen vil man kunne møde Egtved Piger i gaden, på museet kan man se veterantraktorer og knallerter samt få mulighed for at få en tur på en pony. På Roberthus kan man møde nogle af byens aktive foreninger, og så vil både kirken og en af byens børnehaver holde åbne døre. På Egetoft Aktivitet & Træning kan man kigge ind og se hvad byens seniorer har at byde på.

Arrangementet starter kl. 10.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce