Annonce
Billund

Ny forening inviterer: Grundlovsfest i anlægget og talerstol på 100 år

Anni Guldager inviterer sammen med resten af holdet bag den nye forening Anlæggets Venner til Grundlovsfest den 5. juni. Arkivfoto: Andreas Bjerre
Anlæggets Venner, en ny forening i Grindsted, inviterer til Grundlovsfest i anlægget den 5. juni. De håber, det vil blive begyndelsen på et skønnere og mere opdateret anlæg.

Grindsted: Grindsteds engarealer - fra bygrænsen i øst til langt mod vest - trænger til forskønnelse, opdatering og liv. Derfor vil en ny forening i Grindsted, Anlæggets Venner, "skubbe" til kommunen med en grundlovsfest. En fest, der skal markere startskuddet til, at der skal ske noget mere i området.

- Anlægget skal tilbage i en stand, som vi kan være stolte af, for det er et dejligt område for både børn og voksne, skriver Anni Guldager i en pressemeddelelse.

Hun og resten af foreningen håber, at nye initiativer kan give området et nyt image, der rækker langt ind i de næste 100 år. På grundlovsdag runder talerstolen i anlægget nemlig 100 år, og det er en del af fejringen.

På dagen taler en gammel Grindsted-kending, tidligere redaktør på JydskeVestkysten, Claus Sørensen, fra talerstolen, og også en gymnasieelev vil holde tale om ungdomslivet i dag.

Derefter er der fri talerstol, hvor alle må bestige talerstolen, hvori der er indgraveret "Åndsbåren tale bærer frugt".

Udover talerne vil der være diverse aktiviteter som sang, musik, karikaturtegning, sminkning, kagekonkurrence- og efterfølgende spisning.

Nygårds Isbod, Alle Tiders pølsevogn, minibar og forskellige foreninger vil fremvise boder, og der vil også være grandprix gymnastik og legeplads. På pladsen håber den nye forening også at tegne støttemedlemskaber i forhold til at gøre noget mere for anlægget.

Festlighederne begynder klokken 13 og varer til klokken 17, og arrangørerne håber også at se kommunens politikere til festen, når de har en pause som valgtilforordnede i Magion i forbindelse med folketingsvalget.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce