Annonce
Børkop

Ny formand: - Jeg er ikke bange for at tage chancer

Pernille Juhl Nielsen fra Din Madpartner i Skærup - her til højre - er blevet ny formand for Børkop Handels- og Erhvervsforening. Til venstre ses Malene Ostradcki, der er ansat hos Din Madpartner. Foto: Jørgen Flindt

Den 29-årige Pernille Juhl Nielsen, der er medejer af Din Madpartner, blev valgt til at stå i spidsen for Børkop Handels- & Erhvervsforening

Børkop: Hun meldte sig selv på banen, og så var der ellers godt med klapsalver lokalet på Børkop Vandmølle, hvor Børkop Handels- & Erhvervsforening holdt sin generalforsamling.

Pernille Juhl Nielsen har ikke tidligere været med i bestyrelsen i handelsstandsforeningen, men nu er hun blevet formand. Det blev hun uden modkandidater, og på generalforsamlingen var der tydeligvis glæde over, at den unge kvinde meldte sig på banen.

Og hun er mere end klar, for, som hun siger, ser hun frem til en spændende tid i et spændende område.

- Børkop er i vækst, og jeg tror på, der er mere vækst på vej, og det er vigtigt, at vi hele tiden har fokus på det. Vi, i Din Madpartner, er blevet mødt af en by og et område, der har taget rigtigt god imod os. Og så oplever jeg personligt Børkop som en by, hvor den gode service trives, og det skal vi hele tiden holde for øje, at den bliver ved med. Det er det, vi skal leve af, siger hun.

Annonce

Sådan ser bestyrelsen nu ud

Bestyrelsen i Børkop Handels- og Erhvervsforening består af syv medlemmer samt en suppleant, og da hele tre af dem ikke ønskede at genopstille, var der frygt for, at det ikke kunne lykkes at skaffe tre nye medlemmer.

Men det lykkedes, og dermed er der kommet tre nye medlemmer i bestyrelsen.

De nye er Pernille Jul Nielsen fra Din Madpartner, der også blev valgt som formand. Desuden er Sabrina Faber Jakobsen fra Karetmagergården valgt til bestyrelsen, ligesom Poul Kring fra blandt andet Rodmanden også er nyvalgt til bestyrelsen.

Desuden er Christian Hess fra Vinotino, Katrine Bjerring fra Passion by Bjerring, elektriker Jens Ussing samt Helle Kliver fra Fynske Bank stadig med i bestyrelsen. Kun Christian Hess var på valg, og han ønskede at genopstille.

Satse mere på børnene

Den 29-årige kvinde er vant til at få ting sat i søen. Din Madpartner er en virksomhed, der selv er i vækst, og den energi, hun oplever i sit job, vil hun gerne bringe med ind i sit nye formandskab.

- Jeg vil beskrive mig selv som initiativrig, innovativ og energisk. Og så er jeg ikke bange for at tage chancer. Skal det lykkes, skal vi turde gøre det, og hvis det ikke lige lykkes hver gang, så må vi bare op på hesten igen, siger hun.

Nu er alt så nyt, så bestyrelsen skal først samles for første gang på mandag, så hvad planerne er fremadrettet er uvist.

Men den nye formand for Børkop Handels- & Erhvervsforening har da nogle idéer, som hun tager med ind i foreningens arbejde. Deriblandt mere fokus på børn og unge.

- Der er lavet nogle rigtig gode aktiviteter i Børkop, som har trukket mange mennesker til, og der kan jeg se, at det ofte er de aktiviteter med børn, som får borgerne samlet. Det kan vi med fordel dyrke endnu mere. Vi skal forsøge at lave flere ting, som griber fat i børnene og de unge mennesker, siger hun.

Formand takkede af

Da der ikke er konstituering hos Børkop Handels- og Erhvervsforening, blev Pernille Juhl Hjarnbæk Nielsen valgt direkte som formand på generalforsamlingen.

Dermed er hun blevet formand efter Charlotte Munk, der efter tre år som formand havde valgt ikke at genopstille.

Charlotte Munk takkede ved generalforsamlingen for en god tid, og hun kunne i øvrigt overlade formandskabet i vished om, at Børkop Handels- og Erhvervsforening har en sund økonomi og har 51 medlemmer, hvilket er det højeste antal medlemmer i flere år.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce