Annonce
Vejle

Ny frisør: - Det gør jeg da bare

Karina Schaadt Mikkelsen har åbnet sin egen frisørsalon. Du får øje på Salon 24 på Enghavevej. Foto: Lars Saugbjerg
29-årige Karina Schaadt Mikkelsen, der er mor til to små drenge, har åbnet sin egen frisørsalon på Enghavevej i Vejle.
Annonce

Vejle: Betænkningstiden var kun få dage - for sådan er hun; energisk og ligefrem. Fra idé til handling er der ikke langt, så da 29-årige Karina Schaadt Mikkelsen fik mulighed for at etablere sin egen frisørsalon på Enghavevej 24, slog hun straks til. Foden under eget bord, fingrene i egne sakse. Navnet på den nye forretning er Salon 24.

- Det gør jeg da bare. Ja, sådan tænkte jeg, da muligheden for egen salon bød sig. Jeg underskrev, og først bagefter fik jeg styr på børnepasning, fortæller Karina Schaadt Mikkelsen, der er mor til et par drenge, Theis på kun otte måneder og Asbjørn på to år.

Oprindelig er hun fra Kolding, men bor i dag i Skærup. Hun stod i lære i Taulov, og blev udlært i 2015. Siden har frisøren haft gang i saksene hos Delux Hair i Børkop og i Frisør Hos Peter.

- Jeg elsker mit fag og det personlige forhold til kunderne.

Karina Schaadt Mikkelsen, frisør

Annonce

God beliggenhed

Salonen på Enghavevej er med sit store vinduesparti lys og imødekommende.

- Beliggenheden er fantastisk. Der er masser af trafik, og folk får virkelig øje på salonen. I øvrigt er der gratis parkering ved Fakta næsten lige overfor, fortæller Karina Schaadt Mikkelsen.

Salon 24 servicerer både mænd, kvinder og børn.

- Jeg elsker mit fag og det personlige forhold til kunderne. Man hører mange historier; følger nærmest kundernes liv fra sidelinjen. Når man står alene i salonen som frisør, åbner folk gerne op for en god samtale, siger Karina Schaadt Mikkelsen.

Annonce

Hovedbundsmassage

Der sker hele tiden noget nyt inden for frisurer, farver og mode.

- Man keder sig aldrig, for faget udvikler sig konstant, smiler Karina Schaadt Mikkelsen, der håber, at salonen i nær fremtid kan udvide.

- Jeg drømmer om endnu en frisør i salonen, eventuelt min veninde og tidligere arbejdekollega.

Frisørfaget er i stigende grad blevet en velværeservice, og Karina Schaadt Mikkelsens særlige hovedbundsmassage er en del af alle klipninger.

- Det er den ultimative wellness. Salonen har også en kælder, hvor der muligvis rykker en kosmetolog ind, siger Karina Schaadt Mikkelsen.

Salon 24 har åbent mandag til fredag.

- Jeg kommer tidligt, klokken 8 - og går tidligt, klokken 15.30. Jeg skal jo hjem og hente børn. To dage om ugen har jeg dog lang åbningstid, lyder det fra frisøren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce