Annonce
Erhverv

Ny hjemmeside skal hjælpe nødlidende Vejle-butikker

Nu er det lettere at støtte op om de lokale butikker i coronapandemien. En ny hjemmeside gør det muligt at handle hos butikkerne hjemmefra. Vejle Kommune støtter op om projektet, fortæller den kommende citychef. Akivfoto: Michael Svenningsen
Nu kan vejlensere shoppe på gågaden uden smittefare. City Vejle er gået sammen med Jelling-virksomheden Get Clients og skabt en digital handelsplads, hvor butikker kan nå ud til kunderne i coronakrisen.

Vejle: Corona-virussen er gift for mange butiksdrivende i Vejle.

Nogen er blevet tvunget til at lukke midlertidigt, mens andre oplever, hvordan kunder bliver hjemme.

Men nu er der hjælp at hente både for de handlende og de lokale købere.

City Vejle er gået sammen med Jesper Vig Troelsen fra det digitale markedsføringsbureau Get Clients i Jelling og udviklet handelsplatformen shopivejle.dk.

Den er City Vejle og Get Clients bud på en takeaway-ordning for detailbranchen. Den giver vejlenserne mulighed for at købe tøj, chokolade og brugskunst hjemme fra sofaen. Det fortæller Vejles kommende citychef Andreas Kiis Antonsen.

- Vejle Kommunes handelsliv er i den grad i nød på grund af corona. Derfor har vi i hast skabt et samlingspunkt for kunder og butikker i Vejle. Her kan man handle online og dermed være med til at støtte op om det lokale handelsliv i en svær tid, siger Andreas Kiis Antonsen, der tiltræder stillingen chef for City Vejle den 1. april.

Massiv interesse

Der er ifølge Andreas Kiis Antonsen allerede nu en massiv interesse for platformen blandt handlende og kunder.

- Vi har i løbet af et døgn fået 1000 nye medlemmer til vores Facebook-side Shop i Vejle. Mange roser initiativet og er klar til at støtte op om de lokale. Det er vi super galde for, siger han.

Det er butikkerne, som selv bestemmer hvordan de bruger platformen, og hvilke tilbud de ønsker at sælge på platformen.

Den kan både bruges til opslag, video og som et link til butikkernes egne hjemmesider.

Det er op til de butiksdrivende, hvordan de købte varer når ud til køberen. Det kan for eksempel være med pakkepost, cykelbud eller ved afhentning i butikken.

Hjemmesiden findes ved dette link https://shopivejle.dk/start.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Annonce