Annonce
Navne

Ny i fagforeningen har selv været tillidsrepræsentant

Camilla Høholt Madsen fra Bjerre er ansat som kontorchef hos HK Sydjylland. PR foto
Annonce

Hornsyld: Camilla Høholt Madsen, Bjerre, er 1. juli tiltrådt som ny kontorchef for HK Sydjylland. Hun kommer fra en stilling som direktør i Work-Live-Stay Southern Denmark, som arbejder for at sikre højt kvalificeret arbejdskraft for virksomheder.

- Et godt arbejdsliv for alle vores medlemmer, det må og skal være det, vi arbejder for. Samtidig skal vi være bedre til at tydeliggøre for alle generationer, hvad det aktive fællesskab har gjort for vores arbejdsliv. Nogle gange tager vi det for givet, siger Camilla Høholt Madsen i en pressemeddelelse fra HK om ansættelsen.

Kontorchefen er den øverste, administrative leder i HK Sydjylland og refererer direkte til afdelingsbestyrelsen. Hun får arbejdssted på HK Sydjyllands kontor i Kolding.

Annonce

Har selv været tillidsrepræsentant

Camilla er 50 år og uddannet socialrådgiver med en teknisk diplomuddannelse i projektledelse oveni. Hun har løbende efteruddannet sig i ledelse. Inden hun blev leder, var hun tillidsrepræsentant i ni år.

- Min egen fremmeste opgave i jobbet er at være den bedste chef for de mange medarbejdere, der hver eneste dag skal gøre en forskel sammen med vores medlemmer. Sikre en tæt kobling med det politiske arbejde i HK og ikke mindst sørge for, at vi også her i HK har en arbejdsplads, hvor vi sammen trives og har et godt arbejdsliv, fortæller hun.

Camilla Høholt Madsen bor i Bjerre ved Hornsyld med sin mand René, som hun har en bonussøn og tre bonusbørnebørn med. Hun afløser kontorchef Berit Kjærgaard, som efter 16 år ved HK Sydjylland har valgt at gå på pension.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Annonce