Annonce
Ikast-Brande

Ny købmand på vej til Klovborg

Købmandsbutikken i Klovborg får snart igen en ny købmand. Foto: Peter Hald
Gitte Kiel fra Fredericia tiltræder som ny købmand 16. november.
Annonce

Klovborg: Købmandsbutikken i Klovborg får fra 16. november en ny købmand. Det bliver den 36-årige Gitte Kiel fra Fredericia, der træder til fra denne dato.

Gitte Kiel afløser Pia Traberg, der stoppede 1. oktober, da hun havde fået arbejde i en Fakta-forretning i Kolding.

I den mellemliggende periode har det været den tidligere Klovborg-købmand Nina Nedergaard, der har stået i spidsen for købmandsbutikken i seks år indtil sommeren 2019.

- Vi var så heldig til at sige, at vores "gamle" købmand Nina trådte til. Hun var parat til at sige "den tager jeg lige, indtil I finder en anden", og det var super, at vi fik en, der kender butikken rigtig godt til at holde den kørende, siger Jesper Knudsen fra bestyrelsen.

Han tilføjer, at Nina Nedergaard arbejder i butikken frem til 1. december, så dermed får hun og den nye købmand Gitte Kiel 14 dage sammen, så der bliver basis for en god oplæring.

Annonce

Kommer fra Coop

Gitte Kiel kommer fra en stilling i en SuperBrugs på Fyn og har arbejdet i en årrække i Coop-butikker. Nu skifter hun kæde, da købmandsbutikken i Klovborg er knyttet til Dagrofa-koncernen og er en "Min Købmand", hvilket er titlen på Dagrofas lokale butikskæder.

- Vi glæder os til, at Gitte begynder. Hun er fyldt med energi og bliver et frisk pust i butikken, siger Jesper Knudsen.Vi glæder os til, at Gitte begynder.

Jesper Knudsen


Købmandsforeningen i Klovborg har i øvrigt generalforsamling nu på torsdag den 22. oktober. Generalforsamlingen begynder klokken 19 og finder sted i Klovborg Forsamlingshus.

Ifølge Jesper Knudsen vil Gitte Kiel deltage i generalforsamlingen.

Ud over købmanden er der to faste medarbejdere i butikken samt tre-fire afløsere. Dertil kommer, at butikken har en række frivillige, der er med til at køre vareture.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Nogle er mere lige end andre

Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce