Annonce
Vejle

Ny kiosk på Nørretorv: Pia og Jan satser på hurtig mad

Det vigtigste for ejerne af den nye kiosk på Nørretorv, ægteparret Jan og Pia Lund, er, at varerne er af en ordentlig kvalitet. Foto: Flemming Larsen
Ny kiosk på Nørretorv satser på hurtig mad af en ordentlig kvalitet. Ud over kioskvarer er her også en vin- og blomsterafdeling.

Vejle: Folk på farten med en sandwich, en fransk hotdog eller en kop friskbrygget kaffe i hånden.

Det er et meget godt billede af de kunder, der handler i Nørretorvs nye kiosk. Den er åbnet i de lokaler, der tidligere rummede den italienske restaurant Giro d'Italia.

Det vigtigste for ejerne af den nye kiosk, ægteparret Jan og Pia Lund, er, at varerne er af en ordentlig kvalitet. Det samme gælder, når det handler om kioskens vin- og blomsterafdeling; derfor har Lund indgået et samarbejde med Theis Vine og Vesterport Blomster.

Med en fortid i Dansk Supermarked, heraf 10 år som varehuschef i Esbjerg, Fredericia, Viborg og Aabenraa og som franchisetager i 10 år for fem 7-Eleven-butikker ved Jan Lund, hvad detailhandel handler om.

- Vi har fyldt kvadratmetrene med convenience food, altså hurtig mad. Det er der ikke noget galt med. Men det skal være af en ordentlig kvalitet. Kunderne vil gerne det hurtige, men sundhed spiller i dag en stor rolle, forklarer Jan Lund.

Vi sad på granitten på Nørretorv på forskellige tidspunkter og oplevede, at der stort set altid kom mennesker forbi. Dem, der skulle med bussen, mennesker, der var ude at gå en tur, og dem, der havde været på strøget.

Jan Lund, kioskejer

Egen markedsundersøgelse

Efter at have solgt deres fem 7-Eleven-butikker skulle der ske noget nyt, lyder det fra Jan og Pia Lund, der kommer fra Rødekro.

- Vi var ikke i tvivl om, at vi skulle være selvstændige, og at det gerne måtte være inden for detailhandel. Det måtte gerne være i Trekantområdet. Og vi følte os godt tilpas her. Vejle er en spændende handelsby, og efter at have været ud at spise i Vejle en aften, fik vi øje på de tomme lokaler på Nørretorv.

- Lokalet har en god placering. Og vi gik derfor i gang med at lave vores egen markedsundersøgelse. Vi sad på granitten på Nørretorv på forskellige tidspunkter og oplevede, at der stort set altid kom mennesker forbi. Dem, der skulle med bussen, mennesker, der var ude at gå en tur, og dem, der havde været på strøget, forklarer Jan Lund, der er overbevist om, at placeringen er den helt rigtige til en kiosk.

Den nye kiosk har åbent fra klokken syv til klokken 20 fra mandag til lørdag.

- Lige nu er vi ved at undersøge, om åbningstiderne er de rigtige. Og om vi måske også skal holde åbent om søndagen, lyder det fra ægteparret Lund, der har sat huset i Rødekro til salg og er begyndt at kigge efter en passende bolig i Vejle.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Erhverv For abonnenter

Kurator frygtede, at Olaf Haahr fjernede værdier fra hjemmet: Vejles benzin-konge blev video-overvåget efter konkurs

Kultur

Pludselig modtog René et afskedsbrev med særlig besked til ham: 'Sofie' er hovedinspirationen til hans bøger - og få måneder før udgivelsesdag begik hun selvmord

Annonce