Annonce
Egtved

Ny klatrevæg er klar til indvielse

Klatrevæggen i minihallen i Vandel er ved at tage form. Lørdag 5. september er der indvielse af den nye 174 kvadratmeter store klatrevæg. Privatfoto
Annonce

Vandel: Der er fuld gang i monteringen af den nye 174 kvadratmeter store klatrevæg i minihallen i Vandel. Minihallen er valg, da den har den rigtige størrelse til at skabe et godt miljø omkring sport, mens der stadig er mulighed for og plads til at vokse, hvis det bliver nødvendigt, lyder det fra Firehøje Klatreklub i en pressemeddelelse.

Klubben blev formelt stiftet i november sidste år, og siden har de frivillige kræfter bag arbejdet hårdt på at få projektet til at lykkes. Allerede inden den stiftende generalforsamling havde de frivillige samlet penge ind til at skyde projektet, der i alt er budgetteret til at koste 475.000 kroner, i gang.

I februar fik projektet et stort skub i retning af at blive realiseret, da udvalget for lokalsamfund og lokaldemokrati valgte at bevilge 374.750 kroner til klubben. Desuden er der rejst penge med hjælp fra Sydbank, DGI og indtjening fra frivilligt arbejde.

Nu er væggen klar til indvielse. Det kommer til at ske lørdag 5. september klokken 13-16.

Herefter vil der tirsdag klokken 20-22 være klatring for alle medlemmer, torsdag klokken 16.30-20 være klatring for børnehold i forskellige alderstrin og torsdag klokken 20-22 klatring for øvrige klatrere.

For mere info se www.4hkk.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Vejle

Beboertalsmand efter flere smittetilfælde på Søndermarken: Regionen bør tilbyde corona-test til alle i Løget

Annonce