Annonce
Give

Efter et år med sygdom og skilsmisse: Gitte starter på en frisk med ny klinik

Gitte Agerholm Pedersen har fra og med det nye år flyttet sin klinik og butik fra gården i Ullerup ind i midtbyen i Give. Her får hun fremover base i Østergade i Give med "Hjertehuset". Privatfoto
Sidste halvdel af 2021 var en tumultarisk tid for Gitte Agerholm Pedersen, der oplevede både traumatisk sygdom og skilsmisse. Nu er hun ved at være på benene igen og starter med mod på livet sin klinik og butik Hjertehuset op i Østergade i Give.

GIVE: I 2015 åbnede sygeplejersken og plejemoderen Gitte Agerholm Pedersen sin klinik "Gittes Klinik" på hjemadressen på gården i Ullerup. "En spirituel klinik", kaldte hun det selv dengang, og det er da også det samme koncept, hun har taget med sig, da hun her i begyndelsen af det nye år er gået i gang med at etablere sig i nye butikslokaler i Østergade 4 i Give.

Vejen til Gitte Agerholm Pedersens nye liv med butik/klinik i Give midtby har dog været belagt med en del brosten og udfordringer af både helbredsmæssig og privat karakter.

Midt i 2021 bliver hun ramt af flere forskellige traumatiske sygdomsforløb, og hun ender også med at blive skilt fra sin mand. Det betyder opbrud på flere niveauer. Rent privat betyder det, at hun flytter til Give med to af parrets tre plejebørn, og at hun ikke længere kan råde over den klinik, som hun havde på Ullerupvej.

Annonce

- Jeg stod med et par ret pæne udfordringer, da jeg både skulle finde mig selv og komme tilbage både fysisk og mentalt efter den hårde tur tilbage i 2021. Jeg skulle også finde et nyt sted at bo og et nyt lokale til min klinik og butik. Heldigvis lykkedes begge dele på fineste vis her i Give, og jeg ser nu meget frem til virkelig at falde på plads med min nye klinik her i Give, fortæller Gitte Agerholm Pedersen.

Fra Gittes Klinik til Hjertehuset

Gitte har valgt at skifte navn fra "Gittes Klinik" til "Hjertehuset", men konceptet i butikken og klinikken ligger temamæssigt stadigvæk i den spirituelle og alternative behandlingsverden. Der er salg af krystaller, englekort, osv. Generelt er der tale om elementer af spirituel karakter. Derudover tilbyder Gitte Agerholm Pedersen også forskellige alternative behandlingsformer som eksempelvis healing, øreakupunktur, klangmassage, vitamintest og deep oscillation, en dybdegående vævsterapi, der en en helt speciel behandlingsform, der faciliterer transporten af næringsstoffer, affaldsstoffer, blodgennemstrømning og lymfedrænage.

Hun åbner også op for forskellige events i butikken; det kunne eksempelvis være omkring temaet klangskåle, og hun søger også gerne samarbejde med andre alternative behandlere, som hun vil åbne op for i "Hjertehuset".

- Jeg er jo først og fremmest plejemor, så det handler meget om tid. Jeg vil ikke her i starten have åbent hver dag, det bliver om fredagen, hvor jeg har fast åbningstid - og ellers efter aftale. Jeg skal stadigvæk passe på mig selv, så jeg lægger ikke for hårdt ud. Men på længere sigt vil jeg rigtig gerne åbne mere end om fredagen, for jeg synes, at jeg nu har fået en god platform til at komme videre med mit liv.

Annonce

Clairvoyance og auralæsning

Hun er i øvrigt også i stand til at aflæse personers aura, ligesom Gitte Agerholm Pedersen også har clairvoyante evner. Begge dele er kompetencer og redskaber hun gør brug af i sin arbejde med sine klienter, hvis de ønsker det.

På længere sigt vil jeg rigtig gerne åbne mere end om fredagen, for jeg synes, at jeg nu har fået en god platform til at komme videre med mit liv

Gitte Agerholm Pedersen, indehaver af Hjertehuset

- Det giver mig mulighed for at tilbyde mine klienter nogle interessante rejser ind i både spændende og ukendte områder, og det giver virkelig anledning til mange gode snakke - og det giver også mine klienter mulighed for selverkendelse og åbner nye veje for dem i deres liv. Jeg oplever stor søgning til de her ting og har folk, der kommer langvejs fra netop til de her ting, oplyser Gitte Agerholm Pedersen.

Annonce

Annonce
Egtved For abonnenter

'Vi føler os ført bag lyset': Styregruppe har meldt sin exit fra Tour de France-planlægning

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

VB får kæmpe bøde og går efter hybridgræs helt til kanten: Det er ikke småpenge, kommunen må finde ekstra til banen

VEJLE For abonnenter

Hun lukker sin forretning efter 40 år: Nu siger Betzy farvel til arbejdslivet

Hedensted

Er der for lidt plads i skraldespanden? Nu kan du også aflevere de her produkter på genbrugsstationen

Debat

Styregruppen for tryghed, ro og sikkerhed i Sandvad og omegn svarer på kritik i VAF: Vi kæmper ikke imod asylansøgere, men imod Udlændingestyrelsen

Hver fjerde landmand kan forsvinde: - Det vil være hul i hovedet for klimaet

Vejle

Stormvejret kan betyde oversvømmelser i Vejle: Sommerhusejere får særvarsel - det dige, der skulle sikre deres huse, er forsinket

Erhverv For abonnenter

Se video: Storbrand i Fredericia rammer hårdt i Vejle - 'Vi er sendt tilbage til start, men vi tager fat straks'

Jesper Buch kalder sagen grotesk: - Åndssvage iværksætter-regler bremsede min datters virksomhed

Erhverv

Skat og politi besøgte syv virksomheder under razzia i Vejle: Seks af virksomhederne skal kigges efter i sømmene

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Børkop

Stort idrætscenter har ansat en centerleder, der er kender af det lokale foreningsliv og italienske vine

VEJLE For abonnenter

'Sandvad er ved at grave sin egen grav': Det var ikke Udlændingestyrelsen, der opfordrede de vrede borgere til at droppe demonstrationerne - men hvem var det så?

Alarm 112

Stormens første ofre: En bokser er knockoutet og et væltet træ spærrer Hærvejen

Annonce