Annonce
Navne

Ny mand i spidsen for salg af ornesæd i Hatting

Per Granly Hansen forfremmes til direktør i Hatting A/S, som producerer og sælger ornesæd til kunstig sædoverføring. Cirka en tredjedel af omsætningen kommer fra salg af andre landbrugsartikler, hovedsageligt til svinefarmere. Pressefoto
Efter 23 år som direktør har Per Nyby Pedersen valgt at gå på pension. Afløseren på posten er fundet internt i virksomheden.

Udnævnelse: Virksomheden Hatting A/S, der er en af Europas største inden for produktion, salg og distribution af sæd til søer, får ny direktør.

Efter 23 år i spidsen har adm. direktør Per Nyby Pedersen, der er fyldt 65 år, besluttet at overlade ansvaret til nye kræfter. Det sker 1. juni, hvor Per Granly Hansen, 50 år, overtager posten. Han kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør i virksomheden.

- Jeg glæder mig meget til de nye opgaver og vil gøre mit ypperste for, at Hatting også i fremtiden bliver en virksomhed i fremdrift. Jeg ser frem til - sammen med medarbejderne - at videreføre den stærke udvikling, virksomheden er inde i, siger Per Granly Hansen i en pressemeddelelse.

Annonce

Cirka 230 medarbejdere

I Per Nyby Pedersens tid som direktør er Hatting A/S, der har base ved Horsens, vokset fra en mindre virksomhed til at stor aktør på genetikområdet med 10 afdelinger i Danmark og cirka 230 medarbejdere.

I det senest offentliggjorte regnskab, som er fra 2019, lød omsætningen på cirka 239 mio. kr.


Det har været særdeles spændende med utallige højdepunkter, men jeg har følt, at tiden nu var god til at give stafetten videre.

Per Nyby Pedersen


- Det har været særdeles spændende med utallige højdepunkter, men jeg har følt, at tiden nu var god til at give stafetten videre, siger han.

Per Nyby Pedersen har valgt at overdrage ansvaret for Hatting A/S til nye kræfter. Her er han fotograferet, da virksomheden i 2014 modtog Nordea Horsens' erhvervspris sammen med denne ornepenis-skulptur, som stenhugger Filip Møller lavede til lejligheden. Arkivfoto: Angelina Owino

Bestyrelsesformand Christian Junker takker den afgående direktør for at have været med til at skabe en solid virksomhed med en stærk organisation.

Samtidig fremhæver han, at afløseren også har været 23 år i virksomheden og dermed har indgående kendskab.

- Fra bestyrelsens side er vi overbevist om, at Per Granly Hansen har den indsigt og de kompetencer, der skal til for at føre Hattings strategi videre, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Crazy Red and Whites: Seks Vejle-kendisser fortæller om deres bedste landsholds-oplevelser

Vejle

Glæd dig: Nu kan du alligevel se EM på storskærm i en af Vejles parker

Alarm 112

Travl aften for politiet i Vejle

Annonce