Annonce
Erhverv

Ny massageterapeut åbner firma hos Apollo Fitness: Felix giver massage til blandt andet kræft- og dialysepatienter

Udover at passe sit eget firma, er tanken også, at Felix Kischnick skal arbejde som træner og holdinstruktør hos Anja Nielsen, indehaver af Apollo Fitness. Foto: Flemming Larsen
Felix Kischnick har arbejdet med massage og personlig træning i mere end 10 år i Hamborg. Den tyske massageterapeut har indgået et samarbejde med Anja Nielsen fra Apollo Fitness.

Vejle: - Da jeg begyndte som personlig træner, oplevede jeg, at flere af mine klienter klagede over ømme muskler efter intensive træningssessioner. Derfor begyndte jeg at implementere lidt massage i slutning af hver træning.

Sådan siger massageterapeut Felix Kischnick, der netop er rykket ind hos Apollo Fitness på Horsensvej med firmaet Alivio Massage.

Ud over at passe sit eget firma er tanken også, at han skal arbejde som træner og holdinstruktør hos Anja Nielsen, indehaver af Apollo Fitness.

Annonce

Bred erfaring

Felix Kischnick kommer til Vejle fra Hamborg efter 10 års virke i den tyske millionby, hvor han har arbejdet med massage og som personlig træner.

- Jeg praktiserer i dag mange massageteknikker, som jeg har lært gennem årene i praksis og via diverse uddannelser, som samlet har taget fire år, siger Felix Kischnick, der i 2018 endte i konkurrencen "Massage World Championship 2018".

Uddannelses-forløbene er taget hos "Meridian Acedemy", "Terramedus Academy" og "Top-physio Berlin", som i branchen er kendt som nogle af de bedste steder i Tyskland.

Felix Kischnick er massageterapeut og er netop rykket ind hos Anja Nielsen, indehaver af Apollo Fitness, med sit nye firma, Alivio Massage. Foto: Flemming Larsen

- I Hamborg blev jeg ofte kaldt ud for at give massage til indlagte kræftpatienter. Massagen hjalp med at løsne spændinger i deres muskler og fremme velværen ved patienterne. Det krævede, at man havde en viden inden for sygdomsområdet som terapeut - og det havde jeg i kraft af mine uddannelser.

- Endvidere har jeg også arbejdet med dialysepatienter, som kæmpede meget med angst og depression under deres behandling. I dette tilfælde kombinerede jeg meget min massage med lydfrekvenser. Frekvenser er en del af mine behandlinger, hvor mine klienter får lov til at lytte til noget specifik musik, som har en øjeblikkelig virkning på helbredet. Det virker bevidsthedsudvidende, smertestillende og angstnedsættende.

De seneste syv år har Felix Kischnick arbejdet på fem-stjernede hoteller som The Fontenay Hotel, Tortúe Hotel, Grand Elysee Hotel, Sofitel Hotel og Fairmont Hotel i Hamborg.

- Før disse hoteller arbejdede jeg som personlig træner og massør på hos rejsearrangøren TUI, nemlig på cruises rundt i Middelhavet, det indiske ocean og det nordlige Stillehav, siger han.

Annonce

Grænseløs kærlighed

Det var kærligheden til en vejlenser, der fik Felix Kischnick til at flytte fra Hamborg til Vejle.

- Jeg er flyttet til Vejle, da min kæreste kommer fra og bor i Vejle. Jeg synes, at det er et dejligt sted, og jeg er faldet godt til, siger Felix Kischnick, der blandt andet gennem sit samarbejde med Apollo Fitness allerede har knyttet tætte relationer med mange nye mennesker.

Jeg er flyttet til Vejle, da min kæreste kommer fra og bor i Vejle. Jeg synes, at det er et dejligt sted, og jeg er faldet godt til.

Felix Kischnick

Han forventer derfor at få meget ud af samarbejdet med Anja Nielsen fra Apollo Fitness.

- Vi supplerer hinanden godt: Jeg kan fortælle Anja, i hvilken retning mine patienter skal i fitnesscenteret. Og hun kan sende nogle af sine medlemmer ind til mig, hvis de har problemer, siger Felix Kischnick.

Annonce
Vejle For abonnenter

International kæmpe skal hjælpe NPV med at finde storinvestorer til byggeprojekt i Vejle

Danmark

Tirsdagens coronatal: 457 nye smittetilfælde - seks døde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Her kan du få alt det gode til din krop på én gang: Ny virksomhed giver dig klarhed og skønne sager - lige i hovedet

Erhverv For abonnenter

Så meget skar Vejle-slagter af prisen: Liebhaver-sommerhus i Skagen kostede oprindelig 50 millioner kroner

Sport

Hedensted fyrer cheftrænerteamet med øjeblikkelig virkning: Klublegende tager over, mens tidligere succestræner skal assistere ham

Erhverv For abonnenter

Byens gamle restaurant Peking Grill er blevet til My Look: Louise har øjnene rettet på nyt forretningskoncept

Vejle Boldklub

Godt nyt for VB: Kolinger spillede med reserveholdet og ligner en mand, som er klar til kamp

Vejle For abonnenter

Jeg må stå på risten og nyde duften: Vejles nye stjerne-restaurant er så fin, at den ikke skilter med sig selv

Erhverv For abonnenter

Flertal forlænger forbud mod minkavl et år

Vejle

Omstridt centerleder 'fyret' fra Bifrost efter Sofies død: 'Det var svært at se, hvordan vi kunne genoprette tilliden'

Danmark

Mormor advarer om trend på TikTok: Barnebarn svært forbrændt af stikflamme fra brandfarlig leg med spraydåse

Vejle For abonnenter

Laura sex-slammer om sexisme: 'De tog mit navn og tilpassede det mit kønsorgan'

Vejle For abonnenter

Royal fest, DF svigtede ældre, afdødes journaler holdes hemmelige og VB på nedrykningskurs: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Vejle

Vil du bygge i Vejles nye bydel skal du have meget mere end kolde kontanter op af lommen

Annonce