Annonce
Erhverv

Ny medejer af Din Tandlæge er glad for rodbehandlinger

Laura Boe-Hansen har siden årsskiftet været medejer af Din Tandlæge i Brande. Foto: Mikael Lund
Laura Boe-Hansen er indtrådt som medejer af tandklinikken Din Tandlæge i Torvegade i Brande.

Brande: Med virkning fra årsskiftet er 29-årige Laura Boe-Hansen indtrådt som medejer af tandklinikken Din Tandlæge i Torvegade i Brande.

Laura Boe-Hansen har, siden hun blev færdiguddannet fra Tandlægehøjskolen i Århus i sommeren 2015, været ansat på klinikken i Torvegade, i starten på deltid. Sideløbende var hun tilknyttet andre klinikker, bl.a. i Horsens for at få den nødvendige erfaring med børnetandpleje.

Hun blev efter eget udsagn med det samme glad for sin nye arbejdsplads og endte ret hurtigt med at flytte ind i en lejlighed i Brande. Udover tænder er golf hendes store interesse, og igennem sporten mødte hun sin kæreste, Kristoffer Moesgård, som er golftræner i Trehøje Golfklub, hvor Laura også spiller. I 2017 flyttede parret sammen, de har købt hus i Snejbjerg, og i maj måned sidste år blev de så forældre til Hugo.

Allerede i forbindelse med ansættelsessamtalen åbnede klinikkens ejere gennem næsten 30 år, ægteparret Lisbeth og Torben Lillie, for snakken om et muligt medejerskab, og da Laura Boe-Hansen i december vendte tilbage efter et halvt års barselsorlov, fik parterne papir på hinanden. I praksis betyder det, at Din Tandlæge er blevet til et interessentskab, hvoraf Laura Boe-Hansen ejer en fjerdedel.

Annonce

Ny kasket

- Det er da gået hurtigt, erkender hun, men selvom hun altid har haft en drøm om at blive medejer af en tandklinik, havde hun ikke troet, hun skulle nå det, inden hun blev 30. At hun nu er medejer, betyder også, at hun skal til at være leder på en anden måde – ikke kun for sit eget lille team, men for hele klinikkens personale - og at hun ikke længere kan nøjes med at koncentrere sig om sine egne patienter.

- Jeg har fået en anden ”kasket” på – det skal jeg lige lande i, erkender hun og betegner sine første år hos Din Tandlæge som en slags ”følår”. Hun kan godt mærke, at hun nu tager arbejdet med hjem på en anden måde, men synes også, det er spændende at opleve sin arbejdsplads fra en anden vinkel. Samtidig kan hun efter snart fem år i huset begynde at se de lidt mere langsigtede resultater af sit eget arbejde, hvilket giver hende en professionel tilfredsstillelse.

Medejerskabet er tænkt som starten på et glidende generationsskifte; en mulig fremtidig forretningspartner kunne være Lauras lillesøster Astrid, der også er tandlæge og har været hendes kollega det seneste halvandet år. I det hele taget ligger det med at være tandlæge åbenbart til familien: Søsterens kæreste Christian er tandlæge i Randers, og hendes svigerfar, Sten Schultz, har egen klinik i Herning. Det er imidlertid søstrenes ældre kusine, der arbejder som tandlæge i Vejle, der har grundlagt interessen for faget – ingen af pigernes forældre har beskæftiget sig professionelt med tænder.

Ligesom både Lisbeth og Torben Lillie har udviklet særlige kompetencer indenfor mere specifikke fagområder – Torben Lillie arbejder f.eks. meget med tandimplantater – har Laura Boe-Hansen en særlig interesse i en bestemt type tandpleje: Rodbehandlinger. Selvom ordet formentlig får det til at løbe koldt ned ad ryggen på mange, understreger Laura Boe-Hansen, at det ikke er fordi, hun nyder at pine sine patienter:

- Det kan godt gøres på en god måde, forklarer hun, og for hende som tandlæge er det en særlig tilfredsstillelse at kunne hjælpe folk med stærke smerter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se videoen: De har været gift i 57 år - nu må Bente nøjes med at vinke til Svend Erik på hans fødselsdag

Annonce