Annonce
Læserbrev

Ny regering. Somalierne elsker Mette Frederiksens slapper-regering

Annonce

Læserbrev: Mette Frederiksen har hele tiden sagt, at hun ville fastholde en stram udlændingepolitik, hvis hun en dag skulle blive statsminister.

Nu er hun så statsminister, og vi er allerede blevet præsenteret for store lempelser. Så det var altså en stor, fed løgn.

Jeg havde selvfølgelig forventet lempelser. Man ville være naiv, hvis man troede andet. Men jeg er alligevel overrasket over, hvor hurtigt vi har fået dem. Regeringen og dens verdensfjerne støttepartier vil nu tage kvoteflygtninge, tage afviste børnefamilier ud af Sjælsmark, give flere ydelser til udlændinge, integration i stedet for hjemsendelser og skrotte øen for udviste kriminelle udlændinge. Det er skræmmende læsning og vi har ikke engang haft regeringen i en måned. Jeg frygter, hvor lang listen ser ud om bare ét år.

Lempelserne på udlændingeområdet har allerede fået det somaliske miljø i Danmark til at blive begejstret. Før den nye slapper-regering så dagens lys, var vi netop begyndt at inddrage opholdstilladelser fra somaliere, da der igen var sikkert i deres hjemland. Vores holdning i Dansk Folkeparti har nemlig altid været, at alle flygtninge skal vende tilbage til deres hjemlande, lige så snart det er muligt. Men sådan ser den nye regering ikke på tingene - de vil have, at flere flygtninge skal blive i Danmark.

Nu har den nye regering stoppet inddragelserne af opholdstilladelserne, da Mette Frederiksen gerne ser, at alle udlændinge, der har været i beskæftigelse i to år, bliver i Danmark. Det betyder bl.a., at en 36-årig somalisk buschauffør i Viborg nu kan blive i Danmark. Men det er ikke kun buschaufføren den nye regering vil give lov til at blive. Det er også hele hans familie, der består af en kone uden arbejde og syv børn. Jeg gentager - syv børn. Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvorfor Mette Frederiksen og co. er så glade for at lade somaliere blive i Danmark.

Er det fordi mange somaliere er ledige, eller fordi de begår mere kriminalitet end gennemsnittet her i landet? Somaliere er nemlig een af de befolkningsgrupper, der er sværest at integrere i Danmark. Men det er den nye regering åbenbart fuldstændig ligeglade med. Det er hovedrystende dumt.

Peter Skaarup.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi er i kamp mod uret!

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce