Annonce
Erhverv

Ny restaurant blev løbet over ende i åbningsweekend

The Diner måtte tilkalde ekstra arbejdskraft, da restauranten åbnede i weekenden. Foto: Benny F. Nielsen
Annonce
vejle - Burgere er på menuen i Vejles nyeste restaurant, men det er lige så meget nostalgien, der skal trække kunderne fra byen og motorvejen til The Diner på Exxit 59.

Det lykkedes næsten for godt i løbet af weekenden, hvor trængslen ind imellem var så stor, at nogle kunder måtte opgive og gik skuffede hjem uden at få plads ved bordene.

- Vi er glade for, at nyhedens interesse var så stor. Jeg vil tro, at op mod 3000 kunder har været forbi restauranten, og det er mere, end vi havde forventet. I bakspejlet burde vi måske have forudset det, og vi skulle måske have lagt åbningen på en mandag. Jeg er ked af, at nogle gik skuffede hjem, og at andre måtte vente længe på maden. Vi havde nogle tekniske problemer og udfordringer med arbejdsgangen, og det tager jeg det fulde ansvar for, fortæller direktør Lars Nipper.

De ansatte lavede burgere af i alt 300 kilo oksekød i løbet af de første tre åbningsdage, hvor der særligt var tryk på søndag. Derfor blev der indkaldt ekstra mandskab.

- Det er ikke helt forkert at sige, at vi blev løbet over ende, men heldigvis sagde mange, at de gerne kommer igen, siger direktøren.
Nostalgisk inventar, servitricer i 50?er-outfit og burgere på menuen lokkede mange vejlensere og motorvejsfolket ind på The Diner i weekenden. Foto: Benny F. Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce