Annonce
Fredericia

Ny rokade på rådhuset: Madsby-direktør får ansvaret for idrætsområdet i hele kommunen

Siden august 2019 har Kasper Findahl været direktør for Madsbyparken. Han er nu konstitueret som fagchef for idrætsområdet i en ny organisation i Fredericia Kommune. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Fredericia Kommune justerer rundt på opgaverne, så kultur og turisme i fremtiden deles fra idrætsområdet. Direktør for Madsbyparken og Fredericia Idrætscenter Kasper Findahl er konstitueret fagchef for idræt, oplyser han på socialt medie.

Fredericia: Der er gang i rokaderne på rådhuset i disse dage. En ny struktur inden for kultur- og idrætsområdet er på vej. Direktør for Madsby Legepark Kasper Findahl er ifølge sit eget opslag på det sociale medie Linkedin udpeget til konstitueret fagchef for idrætsområdet. En stilling, der ikke eksisterer i dag.

Kasper Findahl bekræfter over for Fredericia Dagblad, at han i første omgang bliver konstitueret i jobbet, mens han samtidig passer jobbet som direktør for Madsby.

- Jeg kan godt bekræfte, at jeg tiltræder jobbet, men kan ikke sige nærmere om det endnu. Der kommer en central udmelding om den nye organisation fra kommunen, siger Kasper Findahl.

Annonce

I dag er der ikke en fagchef alene for idrætsområdet, men derimod en stabschef for kultur- og idrætsområdet. Den stilling beklædes i dag af kulturchef Bodil Schelde-Jensen.

Hun oplyser, at hun fremover får ansvar for kultur- og turismeområdet. Hun henviser til kommunikationsafdelingen for yderligere oplysninger.

Spændende valg

Medlem af kultur- og idrætsudvalget Karsten Byrgesen (NB) er for nylig blevet orienteret om, at organisationen ændres.

- Kasper overtager idrætsområdet, og det er et spændende valg, som nok skal blive godt. Han kender området indgående, og jeg har haft et fint samarbejde med ham.  Jeg har også kun godt at sige om samarbejdet med Bodil Schelde, men nu ønsker man åbenbart en ny struktur, og det skal vi som politikere ikke blande os i, siger Karsten Byrgesen.


Kasper overtager idrætsområdet, og det er et spændende valg, som nok blive godt. Han kender området indgående, og jeg har haft et fint samarbejde med ham.

Karsten Byrgesen, medlem af kultur- og idrætsudvalget


Kasper Findahl er i dag direktør for Madsbyparken og herunder Fredericia Idrætscenter.

- Fagchefen for idrætsområdet i kommunen kan vel ikke samtidigt være direktør for Madsby?

- Nej, det kan han selvfølgelig ikke, så der skal findes en løsning. Hvad den bliver, er vi ikke blevet orienteret om endnu, siger Karsten Byrgesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

44-årig mand tiltalt i grov sag om voldtægt af børn under 12 år

Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112

Nej, den flinke mand var ikke fra politiet: Nyt forsøg på at narre penge fra folk

Annonce