Annonce
Billund

Ny rotte på spil hos bageren i Vorbasse

Det er nogle tunge arbejdsdage i øjeblikket for Tina Fyhn Larsen, men hun håber på en afklaring henover weekenden. Arkivfoto: Keld Stampe

For anden gang på få dage har Landsbybageren i Vorbasse fået ubehageligt besøg.

Vorbasse: Siden det i mandags lykkedes at fange en rotte hos Landsbybageren i Vorbasse, har personalet sammen med skadedyrsbekæmpere fra firmaet Mortalin arbejdet på højtryk for at sikre stedet mod yderligere skadedyr.

Foreløbig ser det dog ikke godt ud, eftersom personalet fredag morgen mødte ind til endnu en rotte i fælden. I forvejen har bageren holdt lukket siden mandag, og fredagens fangst skubber genåbningen yderligere noget tid ud i fremtiden, fortæller Tina Fyhn Larsen, som er indehaver af Landsbybageren.

- Vi må tidligst genåbne efter en periode på 48 timer uden spor efter skadedyr, og vi har som udgangspunkt valgt at tage én dag yderligere. Vi vil simpelthen være helt sikre, så vi forventer at genåbne tidligst tirsdag, siger hun.

Kloakken ser fin ud, men det er en gammel bygning, hvor taget ikke er lige højt alle steder, så det kan være, de er kommet ind den vej.

Tina Fyhn Larsen, indehaver af Landsbybageren i Vorbasse

Muligvis via taget

Undervejs i lukkedagene har Tina Fyhn Larsen været med til at flytte en ovn ud af bageriet, fordi de ansatte oprindelig havde hørt noget puslen i det område, og det netop er i den del af bageriet, at begge rotter er fanget.

- Nu skal vi til bunds i det her, og efter at vi flyttede ovnen, har vi haft rottehunde inde steder, hvor vi mennesker ikke kan, siger hun.

Foreløbig er der dog ikke helt afklaring på, hvordan de er kommet ind.

- Kloakken ser fin ud, men det er en gammel bygning, hvor taget ikke er lige højt alle steder, så det kan være, de er kommet ind den vej, siger hun.

Annonce

Søde kunder

Bagerkvinden er naturligvis bekymret for, hvordan man i Vorbasse og omegn fremover vil tale om hendes bageri, men foreløbig føler hun ikke den store grund til det.

- Jeg har lavet Facebookopdateringer næsten dagligt, og vi har nærmest kun fået positive tilkendegivelser, siger Tina Fyhn Larsen og pointerer:

- Vi har endda fået blomster indad døren, så folk har virkelig været søde ved os.

Skadedyrsbekæmperne fra Mortalin har været i bageriet alle dage siden søndag, og de vil også være til stede i løbet af weekenden.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Læser undrer sig: Hvordan kan NPV få lov til at placere boliger ud mod så støjende en vej?

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

Annonce