Annonce
Vejle

Ny S-formand i Hornstrup-Jelling: Lysten er tilbage

Anders Sørensen får fra oktober i år god tid til sit nye hverv, for da går han på pension efter 42 år i forsvaret. Arkivfoto

Anders Sørensen vender tilbage til det politiske arbejde efter en pause. Han skal stå i spidsen for Socialdemokratiets partiforening i Hornstrup-Jelling.

Hornstrup/Jelling: - Efter en lang periode som formand for Socialdemokratiets Fællesledelse i Vejle på 10-12 år havde jeg brug for en pause, men da jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg kunne tænke mig at være formand for partiforeningen i Hornstrup/Jelling, sagde jeg ja. For lysten til det politiske arbejde er kommet tilbage.

Sådan fortæller Anders Sørensen, ny formand for den socialdemokratiske partiforening i Hornstrup-Jelling, der har omkring 100 medlemmer.

Han afløser Peter Andersen, der stopper for at hellige mere tid til sine hverv som tillidsmand og medlem af afdelingsbestyrelsen i fagforbundet 3F.

59-årige Anders Sørensen, der blandt andet har været opstillet ved regionsrådsvalget for Socialdemokratiet og i 14 år var medlem af Beredskabskommissionen, får fra oktober i år god tid til sit nye hverv, for da går han på pension efter 42 år i forsvaret.

- Før da var jeg faktisk uddannet tjener og arbejdede i Grøften og Spies' bar Undergrunden i København. Da jeg blev 18 år, startede jeg i forsvaret i Haderslev. Som barn var jeg ofte i Haderslev, hvor min farfar boede og jeg har altid vidst, at jeg ville ende i Sønderjylland, for jeg er vild med området og alt sønderjysk. Faktisk er jeg nok mere sønderjyde end københavner, selvom jeg boede i København og Næstved, fra jeg var otte til mit 18. år, fortæller Anders Sørensen.

Annonce

Som barn var jeg ofte i Haderslev, hvor min farfar boede og jeg har altid vidst, at jeg ville ende i Sønderjylland, for jeg er vild med området og alt sønderjysk.

Anders Sørensen

Vil arbejde som pensionist

At han alligevel endte i Vejle, skyldes hustruen Kirsten.

- Kirsten boede i Vejle og havde to børn, så det var naturligt, at det var her, vi bosatte os, fortæller Anders Sørensen, der i sin fritid nyder at være sammen med de seks børnebørn eller køre ture på sin Honda Goldwing-motorcykel.

Motorcyklen og børnebørnene bliver dog ikke det eneste, han skal bruge tiden som pensionist på.

- Jeg skal ud og finde et job på 15-20 timer. Jeg har fået en del uddannelser i min tid i forsvaret - blandt andet som underviser i samarbejde og som bodyguard, og de kompetencer kunne jeg godt tænke mig at arbejde mere med, fortæller Anders Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce