Annonce
Billund

Ny sejr til Grindsted: Odder blev kørt over allerede i 1. halvleg

Det var vanskeligt for Odder-spillerne at trænge igennem Grindsteds forsvar i 1. halvleg af lørdagens opgør. Det solide forsvar var stærkt medvirkende til, at Grindsted allerede inden pausen havde afgjort kampen. Arkivfoto: Alex Hermann.
Grindsteds forsvar stod med trænerens ord "sindssygt godt" i lørdagens udekamp mod Odder. Allerede ved pausen var Grindsted foran med 10 scoringer, og så gør det mindre, at Odder efter pausen fik lov til at pynte lidt på resultatet.

Grindsted: Det blev en fornøjelig udflugt til Odder, da Grindsted GIF’s håndboldherrer lørdag eftermiddag kunne tage to point og en komfortabel sejr med hjem fra opgøret mod de østjyske oprykkere.

34-26 stod der på måltavlen efter et opgør, hvor hjemmeholdet i 1. halvleg blev kørt godt og grundigt rundt. Allerede efter et kvarters spil var Grindsted foran med 10-2, mens stillingen ved pausen var 18-8. Efter pausen formåede hjemmeholdet dog at få pyntet på resultatet.

- Det er nok ikke helt unaturligt, at man på en eller anden måde kommer til at slække lidt på tingene, når man fører med 10 ved pausen. Man er ikke helt lige så skarp, men det gider jeg simpelthen ikke lade mig irritere over, når vi har vundet 1. halvleg med 10 mål, siger Grindsted-træner Flemming Pedersen, der er mere end almindelig tilfreds med at kunne tage to sikre point med hjem fra Odder.

Annonce

Godt forsvar

At Odder endte med at vinde 2. halvleg med et par scoringer, ødelægger på ingen måde humøret i Grindsted-lejren.

- Vi ville da også gerne have vundet 2. halvleg med 10 mål, men vi er trods alt ikke 20 mål bedre end Odder, konstaterer Flemming Pedersen, der i stedet glæder sig over, at Grindsted reelt afgjorde opgøret allerede inden pausen.

De scorede for Grindsted

Daniel Jørgensen - 9 mål.

Tobias Rasmussen - 6 mål.

Frederik Nielsen - 5 mål.

Bjarke Nybo Jørgensen - 3 mål.

Rolf Ravn - 3 mål.

Thomas Theilgaard - 3 mål.

Anton Rosenkilde - 2 mål.

Hjalmar Andersen - 2 mål.

Emil Larsen - 1 mål.

Det skete i form af et bundsolidt forsvar, en god målmand og gode kontraløb.

- De virkede kyst af vores forsvar, men vi dækkede virkelig også godt op. Alt sad bare i skabet, og vi lavede ingen fejl i angrebet, som de kunne løbe kontra på. Og de gange, de kom igennem vores forsvar, tog Wetche det, siger Flemming Pedersen, som samtidig glæder sig over, at det lykkedes at straffe de fejl, som hjemmeholdet lavede.

- Vi lavede mange mål på kontra, og det er jeg virkelig glad for, siger Flemming Pedersen.

Grindsted måtte i kampens sidste kvarter måtte undvære forsvarskrumtappen Nicklas Bjørn Jensen, som fik direkte rødt kort.

Annonce

Svær modstander i vente

Den stensikre storsejr bør man ikke forvente gentaget, når Grindsted i næste weekend igen spiller på hjemmebane. Her kommer Skovbakken IK fra Århus på besøg i Lynghallen. I sidste sæson spillede de to hold to meget jævnbyrdige opgør, hvor de hver tog en sejr.

Skovbakken er pointmæssigt kommet lige så godt fra start i den nye sæson, som det er tilfældet for Grindsted, så der er kun grund til at forvente et meget tæt og hård affære.

Opgøret mellem Grindsted GIF og Skovbakken IK bliver spillet lørdag den 23. oktober, og kampen bliver truttet i gang klokken 16.

De virkede kyst af vores forsvar, men vi dækkede virkelig også godt op. Alt sad bare i skabet, og vi lavede ingen fejl i angrebet, som de kunne løbe kontra på.

Flemming Pedersen, træner, Grindsted GIF
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

18-årig fik lumre sex-beskeder fra sin chef: - Episoden er yderst beklagelig

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce