Annonce
Billund

Ny skoleleder startede med en tom skole

Søren Rahbek havde 1. april første arbejdsdag på Lynghedeskolen i Grindsted. Det blev en noget anderledes dag. PR-foto: Billund Kommune
Søren Rahbek, ny skoleleder på Lynghedeskolen i Grindsted og Stenderup-Krogager, havde første arbejdsdag 1. april. Skolen var dog tom.

Grindsted: Den 1. april startede Søren Rahbek som ny skoleleder på Lynghedeskolen, der har afdelinger i Grindsted og Stenderup-Krogager.

Det skete midt i en tid med fuld fokus på coronavirus, og nedlukning af skoler over hele landet - og selvfølgelig også i Billund Kommune. Det medvirkede til, at Søren Rahbek fik en meget anderledes første arbejdsdag.

På en normal skoledag ville skolen være fyldt med lærere og elever til at byde den nye skoleleder velkommen. På grund af nedlukningen måtte Søren Rahbek dog nøjes med sekretæren, Bente, lederen for nødpasningen Inger og en pedel Henrik, som stod og tog imod.

- Det var rigtig hyggeligt med den lille velkomstkomité. Det havde været trist, hvis der slet ikke var nogen, fortæller Søren Rahbek, via en pressemeddelelse fra Billund Kommune.

Annonce

Næste skoleår planlægges

En tid, der for Søren Rahbek skulle være fyldt med samtaler med ledere og medarbejdere for at lære sine kollegaer at kende, er nu i stedet fyldt med planlægning, organisering, koordinering og kommunikation om Covid-19, hvor han arbejder på højtryk gennem de digitale platforme som Skype og Microsoft Teams for at lære sine nye kollegaer at kende.

På trods af distancen er opgaverne de samme, hvor foråret med eller uden corona skal bruges til at planlægge næste skoleår.

- Selvom vi nu er lukket ned, skal der stadigt arbejdes med at planlægge undervisning og laves skemaer og arbejdsplaner til næste skoleår. Så arbejdet fortsætter som planlagt - bare på distancen i stedet for de normale møder og workshops, udtaler Søren Rahbek.

Før Lynghedeskolen var Søren Rahbek ansat på Auraskolen i Esbjerg, hvor han også bor sammen med hans kone og den yngste af tre børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Annonce