Annonce
Erhverv

Ny sparekasse bliver kasseløs: Åbningen udsat en måned

Flytningen af Middelfart Sparekasses afdeling fra Uldum til Tørring betyder flere medarbejdere. Blandt andet Birgitte Bregnsholm og Hans Klejstrup (th), som afdelingsdirektør Danny Herløv Aagaard her ses sammen med. Pressefoto
Middelfart Sparekasse har nu sat en dato for åbningen i Tørring.

Tørring: Arbejdet med at indrette den tidligere brillebutik i Bredgade i Tørring er nu så langt, at Middelfart Sparekasse har sat dato for første åbningsdag i afdelingen, nemlig mandag 28. oktober. Åbningen markeres desuden med en reception 1. november.

I første omgang var forhåbningen, at afdelingen skulle åbne i begyndelsen af oktober, men renoveringen af bygningen, hvor ikke kun brillemandens butikslokale, men også en lejlighed på førstesalen nu skal være bank, har taget lidt længere tid end forventet.

- Det er et stort arbejde, og når man begynder at rode med et ældre hus, så dukker der overraskelser op undervejs, forklarer Danny Herløv Aagaard, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i en pressemeddelelse.

Annonce

Ingen kasse

Han glæder sig til at vise den nye afdeling frem. En afdeling, der i følge pressemeddelelsen bliver indrettet, så den bedst muligt svarer til den måde, kunderne bruger deres pengeinstitut på i 2019.

Det betyder eksempelvis, at der hverken bliver kundeboks eller døgnboks i afdelingen og at kassefunktionen, der i dag har åbent fra klokken 10 til 13, forsvinder.

- Men det betyder ikke, at kontanter er fortid. Langt fra. Fremover kan du komme ind med dine mønter og benytte mønttælleren i hele åbningstiden. Og i vores automat kan du indsætte sedler døgnet rundt. Har du brug for hjælp til at betale en regning eller noget andet praktisk, sidder vi også klar i hele åbningstiden, fortæller Danny Herløv Aagaard.

Automat bliver i Uldum

For at gennemføre flytningen vil afdelingen i Uldum have lukket allerede fra fredag 25. oktober. Hvad der kommer til at ske med bygningen derefter, er endnu ikke på plads, men i følge kommunikationschef Bjarne Jacobsen vil hæveautomaten helt sikkert blive i bygningen.

Flytningen af afdelingen fra Uldum til Tørring vakte en del debat i foråret. Det har dog ikke umiddelbart ladet sig aflæse i antallet af kunder i filialen.

- Vi har i alle vores filialer altid en vis til- og afgang af kunder, og det er svært at vurdere om noget af det i Uldum skyldes flytningen. Mange kunder har spurgt og talt med medarbejderne om det, men samlet set er vi ikke gået tilbage i antallet af kunder i afdelingen, lyder det fra Bjarne Jacobsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Annonce