Annonce
Egtved

Ny tøjforretning trækker kunder langvejs fra

Ulla Moesgaard har valgt at fokusere på mærker, primært danske, som man ikke finder i ret mange andre butikker. Typisk er der også kun én af hver størrelse, så en kunde, der køber en kjole hos hende, behøver ikke frygte at støde ind i tre andre kvinder til en fest, der har en kjole helt magen til på. Arkivfoto: Mette Mørk
Ulla Moesgaard Jensen åbnede i februar en ny tøjforretning i Gammelby og nyder sin nye tilværelse som selvstændig.

Gammelby: Det er på mange måder noget helt nyt for Ulla Moesgaard Jensen at drive dametøjforretningen Butik Moesgaard i Gammelby. Hun har aldrig tidligere været selvstændig, og hun har aldrig beskæftiget sig med tøj og mode før, men det det havde altid været en drøm at drive butik, og hun har altid interesseret sig for tøj og sko.

Til hendes store glæde er hun kommet rigtig godt fra start.

- Jeg har haft en del kunder fra eksempelvis Aarhus, Silkeborg, Ringkøbing og Odense, som er kørt hertil, fordi jeg fører tøj, man ikke kan købe ret mange steder - især indenfor festkjoler - og til en fornuftig pris. Jeg havde en idé om, at det var noget, folk gerne ville køre efter, og det har vist sig at være rigtigt, siger hun.

Samtidig har folk i lokalområdet også taget rigtig godt imod butikken.

- Jeg har da nogle gange tænkt på, om det ville være bedre at have en butik mere centralt i en større by som Vejle, men herude har jeg nogle fantastiske lokaler, hvor jeg kan præsentere tøjet rigtig pænt, og der er gode parkeringsforhold for dem, der kommer længere fra for at finde kjoler her, fortæller hun.

Annonce
Det er et kæmpe ansvar at være selvstændig, men jeg synes, det er spændende, og jeg trives rigtig godt med det.

Ulla Moesgaard Jensen, indehaver af Butik Moesgaard

Viser kjoler frem på Facebook

En del af butikkens smukke kjoler viser hun frem på Facebook, for at give kunderne en fornemmelse af, hvad man kan finde i butikken i Gammelby.

- Det er virkelig noget, jeg får god respons på. Især hvis jeg tager kjolerne på, så man kan få en fornemmelse af, hvordan den sidder, hvor lang den er og den slags. Hvis jeg lægger et billede op af en kjole på en gine, kan jeg være helt sikker på, at jeg bliver bedt om at lægge et billede op, hvor jeg har den på, fortæller Ulla Moesgaard Jensen og tilføjer;

- Jeg har ellers aldrig rigtig taget selfies, men dem har jeg godt nok lavet mange af, siden jeg åbnede butikken.

Det sker jævnligt, at kunder køber kjolerne på baggrund af billederne på Facebook.

Også på butikkens nye webshop er der kommet rimelig godt gang i salget. Festkjolerne, som Ulla Moesgaard Jensen importerer hjem fra USA, er dog ikke at finde her.

- Min erfaring er, at man har brug for mere vejledning, og at man skal prøve en del for at finde en, der sidder helt rigtigt. Jeg har haft flere kunder, der har fortalt, at de har købt kjoler på nettet, men at ingen af dem sad ordentligt. Derfor besluttede de at køre herud for at finde en kjole, der sad præcis, som den skulle.

Trives som selvstændig

Det nærmer sig nu et halvt år siden, Ulla Moesgaard Jensen åbnede butikken. Der har været rigtig meget at lære og sætte sig ind i, men det er spændende, synes hun. Livet som selvstændig passer hende rigtig godt, har hun erfaret.

- Det er et kæmpe ansvar at være selvstændig, men jeg synes, det er spændende, og jeg trives rigtig godt med det. Mavefornemmelsen er rigtig god, lyder det fra Ulla Moesgaard Jensen.

Samtidig er det lykkedes at finde et godt netværk af andre selvstændige i lokalområdet, som hun har gavn af at sparre med, og som hun ind imellem arrangerer små aftenevents sammen med cirka en gang om måneden.

- Det har vist sig, at det er noget folk gerne vil komme til, så det vil jeg helt sikkert gerne fortsætte med, siger Ulla Moesgaard Jensen.

Festkjolerne importerer Ulla Moesgaard Jensen hjem fra USA, hvor hun kan få nogle, der skiller sig lidt ud fra dem, man ellers finder rundt omkring, men stadig til meget fornuftige priser. Det er en kombination, der trækker folk til fra eksempelvis Aarhus, Silkeborg og Odense. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

Annonce