Annonce
Egtved

Ny uddeler vil knokle for sorte tal på bundlinjen

Mark Stage er i en alder af 23 år allerede blevet uddeler i Dagli'Brugsen i Ågård. Selvom han er ung, har han været med til at skabe gode resultater i flere butikker og glæder sig nu til at forsøge at skabe gode resultater i butikken i Ågård også. Foto: Mette Mørk
23-årige Mark Stage er ny uddeler i Dagli'Brugsen i Ågård. Han er typen, der knokler for at skabe gode resultater. Nu glæder han sig til at prøve kræfter med butikken i Ågård.
Annonce

Ågård: Selvom Mark Stage kun er 23 år, har han arbejdet i Coop i otte år. Han startede som flaskedreng som 15-årig og har siden arbejdet sig gradvist op og har de sidste to år været souschef i Dagli'Brugsen i Hunderupparken i Odense. Torsdag havde han første arbejdsdag som ny uddeler i Dagli'Brugsen i Ågård.

- Det virker måske som en tidlig alder at have så meget ansvar, men jeg føler mig klar til at prøve at stå i spidsen for min egen butik. Jeg har masser af erfaring fra butikken i Odense, som jeg kan trække på, fortæller han.

Det var Mark Stages distriktchef, der opfordrede ham til at søge stillingen i Ågård.

- Han har fulgt mig de sidste to år og lagt mærke til, at jeg gjorde det godt og skabte resultater, så han mente, at jeg skulle prøve at have min egen butik, siger han.

Det virker måske som en tidlig alder at have så meget ansvar, men jeg føler mig klar til at prøve at stå i spidsen for min egen butik.

Mark Stage, ny uddeler

Annonce

Der skal sorte tal på bundlinjen

Den nye uddeler glæder sig nu rigtig meget til at prøve kræfter med rollen som uddeler.

- Det er en rigtig god starterbutik, hvor jeg kan få en masse erfaring. Det er en relativt lille butik, så der er ingen souschef, jeg kan støtte mig op ad, men jeg føler mig klar til at stå med styringen selv. Samtidig er her nogle dygtige medarbejdere, som har taget godt imod mig og som gerne vil hjælpe mig med at komme til rette, lyder det fra Mark Stage.

Den næste tid vil han forsøge at blive klogere på, hvilke varer kunderne i Ågård og omegn er interesseret i, og hvilke varer han måske skal forsøge at trække frem i butikken.

- Det er desværre lige nu en butik, der giver underskud på bundlinjen. Det skal jeg gerne have vendt, så butikken laver overskud. Jeg har et klart mål om, at man allerede i næste regnskabsår skal kunne se en fremgang, fortæller han og fortsætter;

- Butikken, jeg var i før, havde været i en negativ udvikling, men den udvikling var jeg med til at vende, så den de seneste år virkelig er vækstet. Jeg har fået en række gode værktøjer med derfra, som jeg kan bruge her - blandt andet brugte vi de sociale medier meget, og det var virkelig noget, der virkede. Det skal vi også til at gøre her.

Annonce

Vil prøve forskellige ting af

Selvom han kun lige er startet, har Mark Stage allerede en række idéer, han går og pusler med.

- Jeg vil gerne forsøge mig nogle forskellige arrangementer, der kan trække folk til. Det kan eksempelvis være noget fredagsgrill en gang om måneden, eller noget øl- eller vinsmagning. Jeg vil gerne prøve lidt forskelligt af og se, hvad der virker her, siger uddeleren.

Samtidig glæder han sig til at samarbejde med de mange forskellige foreninger og institutioner i området i forskellige sammenhænge.

- Det virker til, at der er et rigtig godt samarbejde på tværs herude. Det vil jeg også gerne være en del af, lyder det fra Mark Stage, der drømmer om på sigt at blive uddeler i en stor SuperBrugsen.

Engang troede Mark Stage, at han skulle være kok, men som 15-årig blev han ansat i en SuperBrugsen, hvor han hurtigt blev rigtig glad for at være og fandt ud af, at det var butiksvejen, han i stedet skulle gå. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce