Annonce
VB

Ny udgave af VB-podcast: Nu med en ægte debutant

Afsnit nummer 61 af podcastserien Vi taler om VB er klar til aflytning. Værterne er Jesper Banke (til venstre) og Anders Møllenberg, begge journalister på Vejle Amts Folkeblad. Foto: Mette Mørk
Det seneste afsnit af podcast-serien Vi taler om VB er klar, og vi har besøg af én af VB-spillerne - en ægte podcast-debutant.
Annonce

Vejle: Det nyeste afsnit af podcast-serien Vi taler om VB ligger klar.

I afsnittet kigger vi, Jesper Banke og Anders Møllenberg, tilbage på VB's skuffende 1-1-kamp i søndags på Vejle Stadion og frem mod næste kamp; udekampen mod FC Fredericia, som spilles fredag 5. juni, grundlovsdag, med kickoff klokken 20.00.

Det samme gør vores gæst. Det er VB's venstre back Malte Amundsen, som for første gang deltager i en podcast - altså en ægte debutant.

Afsnittet kan lyttes her på siden, eller du kan hente det ned på din telefon eller tablet fra for eksempel itunes eller fra spreaker.com. Dér har du også mulighed for at finde tidligere afsnit af Vi taler om VB.

God fornøjelse - og har du ris, ros eller forslag til forbedringer, kan du sende os en mail eller fange os på twitter; @BankeJesper eller @AndersMJyskeM

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce