Annonce
Jelling

Ny viceforstander på Brandbjerg: - Man bliver aldrig for gammel til at komme på højskole

Majken Graver kommer fra en stilling som lærer på Engmont Højskolen i Hou. PR-foto
Brandbjerg Højskole har ansat 46-årige Majken Graver som ny viceforstander. Hun håber, at flere vil overveje en uges højskoleophold frem for rejser og storbyferier.
Annonce

Brandbjerg: For få dage siden havde Majken Graver første arbejdsdag som ny viceforstander for korte kurser og konferencecenter på Brandbjerg Højskole.

Her er hun trådt ind i ledelsesteamet, som også består af Rane Baadsgaard Lange, der er viceforstander for de lange kurser, og forstander Simon Lægsgaard.


Et højskoleophold kan være med til at kickstarte eller stimulere virkelyst eller lyst til livet eller til at prøve nye sider af sig selv.

Majken Graver, viceforstander


Det oplyser Brandbjerg Højskole i en pressemeddelelse.

- Min holdning er ,at dannelse er vigtig for alle, uanset hvem man er. Man bliver aldrig for gammel til at komme på højskole. For mange i den mere modne alder kan det være svært at tage et halvt år ud af kalenderen, men selv en uge på højskole kan gøre en stor forskel i livet. Lysten til at lære nye ting og indgå i nye fællesskaber forsvinder ikke selvom man bliver ældre, udtaler Majken Graver i pressemeddelelsen.

Annonce

Kickstarte lyst til livet

Majken Graver har arbejdet i 13 år i højskoleverdenen og kommer fra en stilling som lærer på Egtmont Højskolen.

- Mit mål er, at flere vil overveje at tage på et kort højskoleophold. Som samfund har vi brug for, at vi fortsætter livet igennem at bidrage. Det giver mening for både samfundet og den enkelte. Et højskoleophold kan være med til at kickstarte eller stimulere virkelyst eller lyst til livet eller til at prøve nye sider af sig selv. Det ville være dejligt, hvis en bredere del af befolkningen tænkte det ind at tage en uge på højskole i stedet for at tage på en rejse, storbyferie eller hvad man ellers kunne drømme om, siger Majken Graver

Hun er cand.mag. i religionsvidenskab og har tidligere også arbejdet på Hotel Guldsmeden og Sprogcenter Viborg. Hun er født i Give og har tre sønner på 16, 18 og 21 år.

Om valget af den nye viceforstander siger forstander Simon Lægsgaard:

- Vi har valgt en viceforstander med masser af højskoleerfaring, lokalkendskab og ikke mindst en stor ambition om, at højskolen skal være med til at præge, glæde og berige en endnu større del af det danske folk. Majken brænder for dannelse, åndsfrihed og samfundsinvolvering, og derfor bliver hun et stærkt kort på Brandbjergs hånd, som kursister, elever og lokale vil få stor fornøjelse af i de kommende år.

Majken Graver overtager rollen som viceforstander de korte kurser efter Marianne Buus, som forlod jobbet tidligere på året.

Annonce
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Gæst og ansat smittet: Corona lukker Foreningernes Hus

Annonce