x
Annonce
Erhverv

Ny virksomhed slår sig ned i Danmarksgade

Tonny Vangsgaard Gravesen (billedet) har netop stiftet en ny virksomhed, der flytter ind i lokaler i Danmarksgade, sammen med Jesper Engsig Christensen. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Fredericia: Jesper Engsig Christensen og Tonny Vangsgaard Gravesen grundlægger ny virksomhed sammen med navnet BoardAdvisor. Det oplyser den nystartede virksomhed i en pressemeddelelse.

De har begge en lang erhvervskarriere på direktionsniveau bag sig og har i den seneste årrække arbejdet fuld tid med advisory boards og bestyrelsesarbejde med primær fokus på ejer-ledede virksomheder.

- Vi har valgt at stifte BoardAdvisor, da vi oplever, at mange ejerledere har svært ved at gennemskue om, og hvornår, en bestyrelse eller et advisory board kan skabe værdi for deres virksomhed, oplyser Jesper Engsig Christensen.

- Skulle drøftelsen og den efterfølgende anbefaling fra os føre til, at virksomheden ønsker at etablere en bestyrelse eller et advisory board kan vi også hjælpe med at finde relevante kandidater, supplerer Tonny Vangsgaard Gravesen.

BoardAdvisor flytter ind i nye lokaler i Danmarksgade 35 i Fredericia senere på måneden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frøs Sparekasse fjerner ældre kunders mulighed for at overføre penge via netbank

Annonce