Annoncørbetalt indhold

Ny webshop sætter fokus på mere miljøvenlige kølemidler!

Miljøet er i fokus i stort set alle brancher i dag. Det gælder især indenfor industri, produktion og transport.

Dette indhold er sponsoreret

Kølemidler bruges i alle disse brancher, og det er især et af de meget omstridte produkter i forhold til miljøet. Rene HFC-kølemidler, som har været en meget gængs vare, har en særdeles negativ effekt i forhold til global opvarmning. Mange nye og mindre miljøskadende produkter er derfor kommet på banen. Den nye webshop Billigkølemiddel.dk sætter fokus på at sikre miljøet med et stort udvalg af kølemidler, der har et langt lavere Global Warming Potential (GWP). Læs med i artiklen og få hele historien om Billigekølemiddel.dk og deres fokus på mere miljøvenlige kølemidler.

Klimaudfordringen med kølemiddel

Billigkølemiddel.dk er en ny spiller på markedet for kølemiddel. Men det betyder ikke, at de ikke har erfaring med sig. Faktisk har de 25 års erfaring i branchen. Webshoppen er i dag blevet startet med en vision om at kunne tilbyde mere miljøvenlige alternativer til andre produkter på markedet.

Et meget omstridt kølemiddel er R404. Det har en stor negativ effekt i forhold til global opvarmning baseret på dets udledning af Co2. Derfor er denne type kølemiddel også under udfasning. Billigkølemiddel.dk tilbyder et væld af gode og prisfornuftige alternativer til denne type. Disse produkter har typisk en reduktion i GWP (på engelsk Global Warming Potential) på 50 % og ofte mere.

Lave priser er ofte ensbetydende med dårlig kvalitet, når det gælder kølemidler. Det skal man ikke frygte hos Billigkølemiddel.dk – som markedsfører sig på at være de billigste på markedet – direktøren for firmaet udtaler:

”Alle vores produkter er fuldstændig godkendte og certificerede efter gældende EU-regler og love. Vores kunder kan derfor altid være sikre på, at de køber produkter af høj kvalitet, når de handler hos os. Vores kølemidler er 99,9 % rent, ny produceret gas.”

Medlem af kølebranchens miljøordning

For altid at kunne leve op til kundernes forventninger og vise, at de går op i miljøet, så er Billigkølemiddel.dk medlem af kølebranchens miljøordning (KMO). Det betyder, at virksomheden er godkendt som grossist af kølemiddel. Godkendelsen får man kun, når man lever op til EU lovgivning og dansk lovgivning på området samt KMOs regelsæt. Regelsættet indeholder blandt andet forskellige forpligtelser, som virksomheden skal leve op til. Det omhandler alt fra pligten til at betjene kunder og udlevering af kølemidler med de rette papirer til at være opdateret på regler vedr. kølemiddelaffald.

Et bredt udvalg af kølemiddel

For at kunne efterkomme alle efterspørgsler fra de mange brancher, som benytter kølemiddel, så fører Billigkølemiddel.dk et bredt sortiment. I deres webshop findes derfor flasker med alt fra 5 kg til 40 kg. Varianterne er alt fra det populære R600a til det nyere R449a, der kan erstatte det omstridte R404a.

Det skal ikke kun handle om miljøet

”Miljøvenlige produkter er helt sikkert en stor faktor i at tiltrække nye kunder. I dag ønsker de fleste virksomheder at passe på miljøet. Men vi oplever også, at pris og gode leveringsbetingelser stadig er en vigtig faktor i deres hverdag. Vores vision er derfor at kunne tilbyde disse kvalitetsprodukter til attraktive priser – ja, faktisk til de bedste priser på markedet. Og gør vi ikke det, så træder vores prisgaranti i kraft. Derudover kan vi altid levere kølemidlerne forholdsvis hurtigt, da alle vores produkter er lagervarer” siger direktøren fra Billigkølemiddel.dk

Billigkølemiddel.dk sælger sig selv på at være de billigste i branchen. Samtidig tilbyder de mange gode fordele til deres kunder. At nævne er:

  • Landsdækkende og gratis levering af kølemiddel
  • Hurtig levering indenfor 5-8 arbejdsdage
  • Mange forskellige typer kølemidler som lagervarer
  • Prisgaranti på alle produkter i forhold til priser i andre danske webshops

Billigkølemiddel.dk er som sagt en ny spiller på banen indenfor kølemiddel. Med fokus på miljøvenlige produkter, fornuftige priser og fordelagtige handelsbetingelser har de en stor ambition om at vækste i de kommende år. Lige nu byder de nye kunder velkommen med 10 % rabat på deres første ordre. Besøg virksomhedens hjemmeside her: www.billigkølemiddel.dk

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.