Annonce
Vejle

Nyansat chef stopper: Værested skal igen have ny leder

1. marts blev Michael Valbjørn leder af værestedet i Vestergade. Han overtog efter Jan Nørgaard Nielsen, som kun var ansat i et halvt år. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Café Parasollens ny leder har fået et andet job og stopper med udgangen af november. Dermed står det sociale værested endnu engang uden leder.

Vejle: Café Parasollen skal atter på udkig efter en ny leder af det sociale værested. Det står klart, efter at Michael Valbjørn stopper efter ikke engang et år på posten.

Den 36-årige vejlenser tiltrådte stillingen 1. marts og kom fra et job som pakkerileder hos Aarstiderne i Barrit, hvor han blandt andet havde ansvaret for integration af flygtninge.

Men med udgangen af november takker han af til fordel for et job som leder på en virksomhed i Billund. Hvilken én vil han ikke fortælle, men siger, at han har et ønske om at vende tilbage til personaleledelse inden for industri og logistik.

Annonce

Det giver en vis uro blandt medarbejdere og de mennesker, vi er der for. Det er ikke længe siden, vi stod her sidst.

Carsten Refshauge, afdelingsleder, KFUM's Sociale Arbejde

Forlader et fantastisk hus

Han indrømmer, at sidste dag i Vestergade bliver svær.

- Jeg forlader et fantastisk hus fyldt med engagerede mennesker, som hver dag kæmper for andre. Jeg kommer til at savne dem alle - hvad enten det er gæster, ansatte eller frivillige, siger Michael Valbjørn.

Med hans afgang skal KFUM's Sociale Arbejde igen spejde efter en egnet kandidat til stillingen, hvor man er chef for en god håndfuld ansatte og mange flere frivillige.

De sørger hver dag for varme og mad til byens mest udsatte, og det er også her, at gadeteamet har sin base og for eksempel uddeler rent værktøj til stofmisbrugere.

Gør de ansatte urolige

Inden ansættelsen af Michael Valbjørn havde Café Parasollen efter kun et halvt år sagt farvel til 51-årige Jan Nørgaard Nielsen. Han afløste den mangeårige leder Claus W. Sørensen, men i organisationens top måtte man hurtigt erkende, at man ikke havde ramt skiven.

Derfor gør den nuværende situation ekstra ondt.

- Vi ønsker Michael alt godt, men det er selvfølgelig ærgerligt for huset. Det giver en vis uro blandt medarbejdere og de mennesker, vi er der for. Det er ikke længe siden, vi stod her sidst. Nu er opgaven at finde den videre vej, siger afdelingsleder Carsten Refshauge fra KFUM's Sociale Arbejde.

Stillingen bliver efter planen slået op inden årsskiftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Give

7-Eleven går med mod madspild

Annonce