Annoncørbetalt indhold

Nyd en brunch hjemme i haven

Denne artikel er sponsoreret

Savner du at sidde på en café med en kæreste eller venner en rolig søndag og nyde en kop kaffe og et lækkert måltid morgenmad?

Foråret er kommet, fuglene synger og normalt ville Vejle City sprudle af liv på de mange udendørsområder ved caféerne, særligt i weekenderne, hvor gæsterne ville nyde en kop kaffe og en brunchtallerken.

Men i disse tider, må man få det bedste ud af det, og tænke i kreative metoder. Heldigvis er det nemt for dig, fordi vi i denne artikel har kigget på mulighederne for mad ud af huset i Vejle, og giver tre forskellige bud på, at bestille sin morgenmad eller brunch direkte til døren.

Ved at bestille mad fra et caterinfirma, støtter du en branche, som lige nu lider på grund af forsamlingsforbuddet, og samtidig kan du stadig nyde den savnede brunch i weekenden, men bare hjemme i din egen have eller altan. Dette er en god måde at forkæle sig selv og sine nærmeste, hvor man samtidig kan hygge sig om en godt måltid mad. Særligt en brunch er perfekt, til at sidde og nyde i mange timer, hvor man nipper til maden til man revner.

I denne artikel giver vi dig tre gode og forskellige bud på, hvor du kan bestille brunch eller morgenmad og få den leveret direkte til din hovedddør.

1. Kokken og Jomfruen

Hvis du elsker mad, altså at spise det, fremfor selv at stå i køkkenet og lave maden, så er Kokken og Jomfruen det ideelle valg. Så er du sikker på, at maden er god - og at der er nok af den. Du kan bestille din brunch direkte på Kokken og Jomfruens hjemmeside eller gennem deres kundeservice. Kokken og Jomfruen tilbyder en brunch ud af huset i Vejle. Her får du en kombineret morgenmad og frokost, som består af de typiske morgenmadsretter som æg, pølser og ost, men der er naturligvis tilsat søde favoritter som pandekager og wienerbrød.

Vælg imellem Den Klassiske Brunch, Favoritbrunchen og Vælg Selv Brunch. Alle fra 99,-

2. Årstiderne

Er du ikke så meget til den klassiske brunch med æg, pølser og ost, men ønsker at gå i en sundere retning vil Årstidernes Slank Morgen passe perfekt til at få stillet dit brunch-behov - og mere til, for kassen kan kun bestilles til fem dage. Slank Morgen er til dig, der gerne vil have en fedtfattig og fiberrig start på dagen. Der er både gryn, grønt, frugt, æg og magre mejeriprodukter. Derudover er kassen både vegetarisk og er glutenfri.

Priser fra 159,-

3. Nemlig.com

Ønsker du selv, at stå for både indkøb og madlavning, kan du bestille alverdens fødevarer over Nemlig.com og få dem leveret direkte til døren, for en billig leveringspris. Her har du frit valg over hvad dine brunch-menu skal indeholde og hvor meget den skal koste. På den måde kan du både vælge den sunde skyr eller de lækre cocktailpølser, både få æble- og appelsinjuice, både få røræg og smilende æg.

Pris afhænger af valg.

Selvom man kan savne weekenderne i Vejle, hvor caféerne er fyldte og shoppinggaderne proppede, må man tænke kreativt og måske er denne måde at spise brunch på faktisk både hyggeligere, billigere og smager bedre. Ligegyldigt om du er til en klassisk æg- og bacon brunch, den helt sunde chiagrød eller en kaffe og croissant, så kan du nemt få det, leveret lige til din dør en tidlig søndag morgen.

På den måde kan man støtte lokalt, nyde et lækkert måltid og samtidig mærke en god stemning.

Denne artikel er sponsoreret af Kokken & Jomfruen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.