Annoncørbetalt indhold

Nye aktiviteter til sommeren

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er snart ved at være sommer. Det betyder forhåbentlig også, at vejret bliver godt, så man kan lave nogle fede udendørsaktiviteter, når man har god tid til det i sin ferie. Hvis du ikke har noget at give dig til, kan du i denne artikel finde noget inspiration til et par fede aktiviteter, som du kan prøve kræfter med.


Annonce

Anderledes form for løbehjul

Det er sjovt både for voksne og børn. Du kan prøve dig af med et trick løbehjul. Et trick løbehjul er en speciel form for løbehjul. Det er specielt, da det er produceres på en måde, så man kan lave nogle lidt vildere ting på det - der er færre bristepunkter, hvilket er med til at øge sikkerheden for dig. Derfor vil et trick løbehjul oftest veje en lille smule mere end et normalt løbehjul, så det kan holde til mere. Det kan i mange tilfælde justeres i højden og foldes sammen, hvilket gør det let at have med rundt til diverse parker. Det er en sjov og anderledes aktivitet, som du kan afprøve, hvis det lyder som noget for dig.

Hvis du først begynder på trick løbehjul, skal du huske på, at der findes en masse skaterhjelme. Det er vigtigt, at der er styr på sikkerheden, når man står på trick løbehjul. Det er nemlig ikke helt uden risiko, hvis man vil prøve nogle svære tricks af. Man er nødt til at udfordre sig selv, hvilket kan resultere i, at man falder - derfor er det en rigtig god idé også at erhverve sig en skaterhjelm.


Padel tennis

Hvis du ikke har prøvet det før, er det ved at være på tide. Padel tennis er en perfekt sport for både hverdagsmotionisten men også for den mere seriøse. Man kan altid udvikle sit spil og blive bedre. Det er en mere tilgængelig sport, som ikke er alt for svær at komme i gang med. Der er efterhånden mange lækre udendørs baner, hvilket gør det til en god sommeraktiviteter.


Paddle board

Hvis du bor tæt på noget vand, kan du prøve dig af med paddle board. Det er balsam for sjælen at drive langsomt hen af vandet. Samtidig er det sjovt og udfordrende, da balancen kommer på prøve ved det. Det egner sig bedst til, når der er stille vand og ikke alt for meget vind. Hele familien kan være med, så det er bare med at komme afsted.


Forhåbentlig er du blevet en smule klogere på nogle aktiviteter, som du kan prøve af til sommer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.