Annonce
Læserbrev

Nye boliger i Grundet: Vi kan blive en del af en sandwich - fladmast og fortæret

Annonce

Læserbrev: For den generelle forståelse for dette indlæg må jeg først henvise til afholdt møde på Lukas-Skolen 19. august med deltagelse af embedsfolk fra Vejle Kommune, men ingen politikere udover gæster som vi andre.

På mødet blev forelagt flere muligheder omkring vejadgang og veje i Grundet-området totalt set.

Konklusionen ifølge ingeniørfirma Rambølls beregninger er, at trafikken på Grundet Tværvej vil blive øget fra cirka 350 biler til cirka 2450.

Det bemærkes, at der i denne beregning ikke er taget højde for eventuel senere tilkommende institution.

Eventuel åbning af stien op til St. Grundet som vej vil tillige, såfremt der kommer institution senere, også være adgangsvej for beboere i hele området, nemlig syd for Grundet Tværvej.

Denne eventuelle belastning ignoreres bare for eventuelt at skabe en kortsigtet, nem løsning.

Grundet Tværvej er alene oprettet i et lukket boligområde som forsyningsvej til Kløvertoften med cirka 81 boligenheder og Korntoften med cirka 56 boligenheder - eller under 150 boligenheder total set. Grundet Tværvej er cirka 300 meter lang.

Til borgerne på Kløvertoften og Korntoften må jeg jo bare anføre, at vi kan blive en del af en sandwich, hvor vi "ligger" midt i og bliver fladmast og fortæret uden at kunne agere.

Jeg vil fraholde mig for at kommentere yderligere på embedsværkets arbejde, idet det er et internt anliggende i kommunalt regi, men jeg vil ufortrødent - sammen med mange andre - kæmpe for, at politikerne forstår og respekterer tidligere beslutninger omkring området og finder andre mere brugbare løsninger, idet der foreligger mange andre planer omkring vejnettet.

Det kan jo ikke passe, at når man har investeret i grund i mindre lukket boligområde skal køres over. Dette vil være en absolut uhensigtsmæssig beslutning, når det siges på den pæne måde.

Det bemærkes, at der jo allerede er sti til det nordlige område, som naturligt vil betjene alle, der enten vil gå eller cykle til byen eller gøre brug af skolerne i byen samt skolerne i området samt indkøbscenter Nørremarken.

Dette må være en absolut no go-sag, såfremt man vil respektere tidligere beslutninger for området, hvilket naturligvis må forventes af os i området.

Jeg ved naturligvis, at lokalrådet for Grundet tillige arbejder med opgaven, hvilket er absolut tilfredsstillende, men en god gerning kan ikke gøres for ofte.

Dette er ikke et surt opstød, men forsøges som konstruktivt indlæg for at undgå, at bulldozeren maltrakterer os.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce