Annonce
Vejle

Nye boliger på vej på markerne ved eksisterende villakvarter - og en ting kan blive særlig attraktiv

I dag marker - i fremtiden formentlig boligområde. Politikerne i teknisk udvalg har sagt ja til, at der kan udarbejdes en lokalplan for det kuperede område på grænsen til det eksisterende villa- og rækkehuskvarter. Foto: Google Street View
Politikerne har sagt ja til, at der kan udarbejdes et lokalplanforslag for et 27.000 kvadratmeter stort område, der i dag ligger som marker.

Egtved: De seneste år er villa- og rækkehuskvarteret omkring Vinkelgårdsvej skudt op i Egtveds sydlige udkant.

Nu er der udsigt til flere boliger i området - mere præcist 26. 12 af boligerne vil være villaer, mens der er plads til 14 rækkehus-boliger.

Endnu ligger planerne et stykke ud i fremtiden. Foreløbig har politikerne i teknisk udvalg sagt ja til, at der kan udarbejdes en lokalplan for projektet. Når forslaget til lokalplan er på plads følger den gængse proces med foreløbig vedtagelse i byrådet, inden planen kommer i fire ugers offentlig høring.

Annonce

Derefter vender lokalplanforslaget tilbage til det politiske system, så byrådet kan tage endelig stilling til projektet. Erfaringsmæssigt varer den proces mindst et halvt år.

Ejendom bevares

Derfor vil der gå en rum tid, før der kan bygges på de nye grunde på markerne mellem det nuværende villakvarter og Baskærvej. Her ligger i dag en enkelt ejendom, og ifølge den foreløbig plan, som politikerne nikkede til, skal de nye boliger opføres omkring ejendommen.

Rækkehusene placeres tættest på de nuværende rækkehuse omkring Hejskovparken, mens der er plads til villabebyggelsen på den modsatte side af ejendommen.

Området henligger i dag som udyrkede arealer. Terrænet bugter sig og falder fra nordvest mod øst med op til fire meter. Arealet er præget af lavninger og slugter.

Fra beskrivelsen til politikerne

Ifølge oplægget til politikerne vil de kommende villaejere blandt andet kunne glæde sig over en fin udsigt. Terrænet falder drastisk i den vestlige del - og det bliver et krav, at den kommende bebyggelse indpasses, så den er med til at understrege landskabets karakter.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

Billund

Billund har succes med at få sosu-elever fastansat: - Jeg har elsket at være elev i Billund Kommune og haft fantastiske kolleger. Nu vil jeg selv være en god kollega

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

Billund

Se de mange billeder: Danmarks største cykelløb for børn gav masser af liv i midtbyen

Annonce