Annonce
Billund

Nye dronefilm skal sælge oplevelser i Billunds natur

På kun lidt over et minut viser filmens optagelser i både jord- og droneperspektiv det smukke naturområde i Gyttegård Plantage. Områdets tilbud til både løbere, mountainbikere og lystfiskere illustreres af filmens aktive statister. PR-foto

Billund: "Kom ud i naturen" er temaet for fire små film, som Billund Kommune har lavet for at sætte fokus på kommunens mange muligheder for naturoplevelser og friluftsliv.

Den første film bliver lagt på kommunens Facebook og hjemmeside i denne uge, og de øvrige tre film bliver offentliggjort løbende hen over de næste måneder. Filmene vil også blive vist som forfilm i Grindsted Kino.

- Det er ikke alle, der kender vores unikke naturområder og de muligheder, vi har for friluftsliv i kommunen. De fire små film viser netop nogle af de mange naturoplevelser, der venter derude, forklarer formand for teknik og miljøudvalget Per Nyhus (DF) i en pressemeddelelse.

Vær aktiv i naturen med løb, fitness og på mountainbike. Det er temaet for den første film. Filmen giver inspiration til dig, der vil være fysisk aktiv og på samme tid få en god naturoplevelse.

De kommende film vil vise andre spændende naturområder frem. Der er en film om Grindsted Engsø og Karensminde, om Grene Sande samt om Kløverstierne ved Filskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce