Annonce
Egtved

Nye ejere lukker bagerbutik efter kun halvanden måned: Det kom som et chok

Duften af nybagt brød har lagt sig i Egtved Bageri. Bageriet, der er placeret i forhallen ved SuperBrugsen i Egtved, er lukket på ubestemt tid på grund af sygdom. Det sker efter blot halvanden måned med nye ejere.
Annonce

Egtved: De nye indehavere af Egtved Bageri har efter blot halvanden måned lukket ned på midlertidig basis - på grund af sygdom.

På en seddel i vinduet ved bageriet, som er en selvstændig enhed på samme adresse som SuperBrugsen, kan man læse følgende:

"Da Egtved Bageri desværre holder lukket på ubestemt tid, så har vi ikke nogen bagerbutik i SuperBrugsen Egtved på nuværende tidspunkt."

- Det kom som et chok for os, og vi håber da, at de snart bliver friske igen, lyder det fra brugsuddeler Ole Kolding.

Ole Kolding har ellers en fornemmelse af, at mange var blevet glade for det, Egtveds nye bager kunne byde på.

- Det var flotte brød og kager, de havde på hylderne, så vi er da rigtig kede af, at de holder lukket, siger brugsuddeleren.

Et foto af denne seddel med kommentaren "Så lukkede bageriet i Egtved", kunne lørdag læses i Facebook-gruppen "6040 Egtved". Privatfoto
Annonce

Facebook-kommentarer amok

En borger, Karin Petersen, lagde lørdag et foto af sedlen om lukningen ud som et opslag i Facebook-gruppen "6040 Egtved" og skrev: "Så lukkede bageriet i Egtved".

Opslaget har siden fået 95 kommentarer - de fleste er negative i tonen, andre er mere positive og forstående.

Blandt andet skriver Kirsten Siig i en kommentar: "Det er hurtigt at dømme andre. Der kan være så meget, der er årsagen til det. Men mens de har haft åbent, har mange nok nydt godt af det. Og deres brød var jo fint."

En kommentar fra Dorthe Nielsen lyder sådan her:

"Ærgerligt, at bageren er lukket. Men med de priser, kvaliteten og så den mængde, så måtte det gå galt. Romkugler kan være et udtryk for forkert "disponering", og I guder, jeg har sjældent set så mange på ét sted. Men øv, vi ikke har en bager mere. Krydser fingre for, at der kommer en ny."

Annonce

Indehaver tavs

I mange af Facebook-kommentarerne kan man fornemme, at folk tror, at Egtved Bageri nu er fuldstændigt lukket. Men det har indehaverne dog ikke meldt ud. Lige nu har de "blot" lukket for en tid på grund af sygdom.

Avisen har forgæves prøvet at få en kommentar fra bageriets indehavere, Kirsten og Tommy Friis Jacobsen, der ikke ønsker at udtale sig om situationen på nuværende tidspunkt.

Indtil i sommer drev parret Bagergaarden Vinding i Vejle. Her boede de i huset, hvor også bagerbutikken havde adresse. Det kom som en overraskelse for mange, da parret valgte at lukke forretningen:

"Lukket. Vi har købt en ny forretning..... Tak til de kunder, som har støttet os gennem årene. Hilsen Kirsten og Tommy", stod der en dag i juli. Kort efter kom det frem, at det var Egtved, der var den nye adresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce