Annonce
Vejle

Nye kræfter i SF Vejles bestyrelse

Britta Bitsch er genvalgt som formand for SF Vejle, og hun er samtidig partiets folketingskandidat ved det forestående valg, ligesom hun var byrådskandidat ved det seneste kommunalvalg. Arkivfoto: Mette Mørk

Vejle: På SF Vejles generalforsamling forleden blev Britta Bitsch fra Jelling genvalgt som formand.

Hun blev valgt til formand på en ekstraordinær generalforsamling sidste forår, da daværende formand Allan Pedersen var blev valgt ind i Vejle Byråd. Hun har således haft knap et år på posten.

Nyvalgt til bestyrelsen er Laurits Kaae fra Brejning og Kirsten Rask Jensen fra Vejle, mens de øvrige bestyrelsesmedlemmer er Kevin Hasselstrøm Larsen og Henrik Klausen.

I formandsberetningen berettede Britta Bitsch om et år, som har været præget af en ny byrådsperiode og det kommende folketingsvalg.

Den nye bestyrelse vil ud over at tage sig af det organisatoriske også arrangere medlemsmøder. Aktuelt er der fortsat fokus på infrastrukturen i og omkring Vejle, hvilket også fylder i den nationale valgkamp.

- Byrådet vil i den kommende tid behandle boligpolitik for Vejle, hvilket rammer ind i flere af SF’s kerneområder om at mindske uligheden og sikre gode og billige boliger til alle. Det handler også om boliger i landdistrikterne samt seniorboliger som er varierede og miljøvenlige. Endelig vil ghettoplanen i de kommende år have SF’s bevågenhed, og bestyrelsen vil arrangere et medlemsmøde om dette i løbet af foråret, fortæller Britta Bitsch.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce