Annonce
Erhverv

Nye låsesmede: De har nøglen til sikringen

DK Låsetekniks tre låsesmede, Tonny Mikkelsen, Søren Jensen og Lars Christensen, har nøglen til sikring af private hjem, boligblokke og erhvervsvirksomheder. Foto: Flemming Larsen
DK Låseteknik på Fredericiavej 97 løser mange forskellige opgaver. De tre låsespecialister har tilsammen 45 års erfaring.
Annonce

Vejle: - Det handler om at gøre alle i husstanden trygge igen efter et indbrud. Det gør man ved at tale med dem om, hvorfor vi sikrer deres hjem på den måde, vi gør.

Ordene kommer fra låsesmed Tonny Mikkelsen, der har 30 års erfaring i branchen.

Sammen med låsesmedene Søren Jensen og Lars Christensen står trekløveret for den daglige drift i Vejles nyeste låsesmede-forretning, DK Låseteknik. Til sammen har de ikke mindre end 45 års erfaring.

D'herrer har nøglen til sikringen af både private hjem, firmaer og offentlige bygninger.

- Vi har alle håndværksmæssig baggrund. Derudover har vi hver især mange års erfaring inden for låseteknik. Det gælder såvel omkodning af låse, sikring af vinduer og døre som forskellige låsesystemer med for eksempel kort og brikker, forklarer Lars Christensen.

Tonny Mikkelsen er uddannet tømrer. Søren  Jensen er uddannet klejnsmed, og Lars Christensen er uddannet elektriker.

Annonce

Går videre

De tre låsespecialister har brugt en lille måned tid på at indrette DK Låsetekniks nye domicil på Fredericiavej med værksted, lager og personalefaciliteter.

- Og så skulle bygningen også lige sikres med en ny alarm, siger Tonny Mikkelsen med et smil på læben.

Han pointerer, at indbrudstyve ofte går videre, hvis det er for besværligt at bryde ind på grund af sikring og videoovervågning.

DK Låseteknik, der både henvender sig til private husejere, boligforeninger og områdets erhvervsliv, er blevet godt modtaget.

- Vi har i løbet af den første måned oplevet stor travlhed, men vi er jo også kendte ansigter i branchen, lyder det fra de tre låsespecialister, der håber, at firmaet kan doble medarbejderstaben i løbet af det første år.

DK Låseteknik ejes af EA Værktøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smitten eksploderer også i Vejle: Borgmesteren opfordrer alle til at holde fast i de gode vaner

Danmark

Et kys til prinsen

Danmark

Plantekød og pølsesnak

Børkop

Kommunen lukker byens folkeskole: Forældre vil åbne friskole næste sommer

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce