Annonce
Jelling

Nye læger overtager Lægehuset i Jelling

Fra 1. maj indtager to nye læger Lægehuset i Jelling. Arkivfoto

To nye læger skal fra 1. maj skal tage imod patienter i Lægehuset i Jelling, og de glæder sig til at blive en del af samfundet i og omkring Jelling.

Jelling: Fra 1. maj vil patienter ved Lægehuset i Jelling kunne møde to nye ansigter, når de skal til en konsultation.

Lægerne Rasmus Knudsen på 37 år og Kirstine Johansen på 35 år, som begge er speciallæger i almen medicin og har arbejdet som læger i 10 år, overtager nemlig Lægehuset fra 1. maj. Fra marts 2019 får de selskab af Cathrine Rasmussen på 34, da hun til den tid også er speciallæge i almen medicin.

Alle tre kommende læger bor i området omkring Jelling, og de kender til oplandet og Vejle Sygehus. De håber, at de kan være med til at udvikle et lægehus, som skal være for alle byens borgere.

- Vi håber, at folk i byen vil bakke op om det nye lægehus og tage godt imod os. Vi glæder os nemlig meget til at komme i gang med arbejdet, siger Kirstine Johansen, som er en af de tre nye læger.

Selvom de nye læger overtager Lægehuset 1. maj, så åbner de først op for patienter 2. maj, da der er en masse praktiske ting, som skal ordnes. Derfor henvises patienter til andre klinikker denne dag.

Annonce

Vi håber, at folk i byen vil bakke op om det nye lægehus og tage godt imod os. Vi glæder os nemlig meget til at åbne op og komme i gang med arbejdet.

Kirstine Johansen, kommende ny læge i Jelling

Spændende by

Kirstine Johansen glæder sig til at starte i lægehuset i Jelling. Hun anser for at være en styrke for byen, at den har sit eget lægehus.

- Jelling er ikke en stor by, men at den har sit eget lægehus, kan være med til at trække folk til byen. Jelling er en spændende by at starte op i, fordi folk er meget engagerede, og der er et godt netværk her, som vi håber at blive en del af, siger Kirstine Johansen.

For de kommende læger i byen var overtagelsen af lægehuset en god mulighed for samarbejde.

- Med købet af lægehuset får vi muligheden for at skabe det lægehus, vi har drømt om, siger Kirstine Johansen, som også tidligere har arbejdet sammen med Rasmus Knudsen.

Da det er kun er Rasmus Knudsen og Kirstine Johansen, som starter op fra 1. maj, vil det betyde, at der vil være lægevikar tilknyttet huset i flere perioder.

- Det er da en udfordring, at vi er én mindre, end de var før, men vi håber, at folk er tålmodige og indstillet på, at der sker mange ændringer i forbindelse med etableringen af et nyt lægehus, fortæller Kirstine Johansen.

Én af de ændringer, som foretages, komme til at betyde, at sygeplejerskerne i lægehuset skal til at tage imod patienter ved selvstændige konsultationer, som det også er tilfældet i mange andre klinikker

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Nul østers-status til lokale gourmet-kokke

Annonce